Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θυσιάζεται στη δημιουργία κάτι νέου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tην ευθύνη στο ΠΑΣΟΚ για το ναυάγιο του διαλόγου απέδωσε μέσω του ΣΚΑΙ ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Κάλεσε μάλιστα την κα Γεννηματά σε μια κοινή συνέντευξη τύπου στις 20 Σεπτεμβρίου όπου θα παρουσιάσει ο καθένας τις θέσεις του για το νέο εγχείρημα, το οποίο, όπως είπε, θα πρέπει να είναι ένα νέο μεταρρυθμιστικό εκσυγχρονιστικό κέντρο και όχι φορέας της κεντροαριστεράς.

Από εκείνη τη μέρα και μετά θα μπούμε

σε μια προεκλογική διαδικασία που θα καταλήξει στην εκλογή του νέου Αρχηγού, είπε ο κ. Θεοδωράκης.Το μικρό Ποτάμι, πρόσθεσε, θυσιάζεται στην δημιουργία κάτι νέου αλλά δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο παλιό.

Ο κ. Θεοδωράκης απέκλεισε συμπόρευση του προεκλογικά με τη ΝΔ, γιατί, όπως είπε, το κόμμα της αξιωματικής Αντιπολίτευσης παραμένει ένα βαθιά συντηρητικό κόμμα, παρά τις προσπάθειες του κου Μητσοτάκη. Μετεκλογικά, είπε, είναι άλλο ζήτημα, γιατί η χώρα πρέπει να αποκτήσει Κυβέρνηση.

Ένα από τα ζητήματα διαφωνίας του με την κυρία Γεννηματά ο κύριος Θεοδωράκης είπε ότι είναι ότι η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην πρόταση της για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης περιλαμβάνει και τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ."Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να βρεθεί λύση κυβερνητικής συνεργασίας με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ" είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού και πρόσθες ότι το Ποτάμι είναι "ένα νέο κόμμα οριοθετημένο απέναντι και στην συντηρητική δεξιά και την λαϊκίστικη αριστερά".

Θεοδωράκηςσυνεργασία ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙκεντροαριστεράHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα