Θεοδωράκης-Διαμαντοπούλου «ενώνουν» τις δυνάμεις τους;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ενδεχόμενο κοινής εκλογικής συμμαχίας του Ποταμιού του Σταύρου Θεοδωράκη με την Ώρα των Αποφάσεων των Διμαντοπούλου-Φλωρίδη και Ραγκούση εξετάζουν τα επιτελεία των δύο κομμάτων.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΒΗΜΑτοδότη τα δύο κόμματα θα ανακοινώσουν κόμμα εκεί γύρω στον Ιούνιο ώστε να "πάνε" μαζί στις εκλογές.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ: Στο Ποτάμι έχουν μείνει μόνον έξι βουλευτές (σαν ομάδα βόλεϊ-

όπως λένε οι ίδιοι με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού). Αυτοί οι έξι διαβεβαιώνουν ο ένας τον άλλον ότι δεν πρόκειται να φύγουν προς άλλα κόμμα. Θα παραμείνουν εκεί. Αλλά το πιο καλό νέο το μετέφερε ο Στ. Θεοδωράκης στους βουλευτές του. Τους είπε ότι κλείνει προς συνεργασία με την «Ωρα των Αποφάσεων», την πολιτική κίνηση που δημιούργησαν οι Αννα Διαμαντοπούλου, Γ. Φλωρίδης και Ι. Ραγκούσης. Τους είπε μάλιστα να περιμένουν καλά νέα από τη συνάντηση που θα έχει μαζί τους. Το ερώτημα είναι μπορούσε να κάνει και διαφορετικά. Αφού στην τελευταία εκδήλωση της κίνησης που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα από τα μέλη της «Ωρας των Αποφάσεων», παρέστησαν πολλά στελέχη του Ποταμιού. Ετσι εάν όλα πάνε καλά στις εκλογές τα δύο κόμματα (η κυρία Διαμαντοπούλου και οι υπόλοιποι θα ανακοινώσουν κόμμα εκεί γύρω στον Ιούνιο) θα πάνε μαζί.

ΘεοδωράκηςΔιαμαντοπούλουποτάμιΏρα ΑποφάσεωνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα