Θέμης Αδαμαντίδης: Αθώος για την υπόθεση με τυχερά παίγνια σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη (Video)

Αθώος κρίθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης για την υπόθεση με τα τυχερά παιχνίδια, στην οποία ενεπλάκη το 2021, οπότε και είχε συλληφθεί σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη στην Κυψέλη και είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα έπειτα από πολλές αναβολές με τον τραγουδιστή να αθωώνεται εν τέλει, καθώς αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμιά σχέση.

«Μετά από πολλές αναβολές δικάστηκε σήμερα, χωρίς να δώσει το παρών ο ίδιος ο Θέμης Αδαμαντίδης. Από τον νομικό ισχυρισμό αποδείχτηκε ότι ο τραγουδιστής δεν έχει καμία σχέση, καθώς είχε πάει στο σημείο

να βρει φιλικό του πρόσωπο το οποίο αργότερα ήταν μέσα στους συλληφθέντες» αποκάλυψε η Άρια Καλύβα στο «Πρωινό» του ANT1, ενώ δηλώσεις έκανε και ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, λίγη ώρα πριν την έναρξη της δίκης, αναφέροντας τα εξής:

«Πρόκειται για μία υπόθεση την περίοδο του κορωνοϊού για κάποια παραβίαση διατάξεων σχετικά με τυχερά παίγνια, θα αποδειχθεί ότι όχι μόνο δεν υπήρχαν τυχερά παίγνια, αλλά δεν είχε καμία εμπλοκή ο εντολέας μου» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Κώς: Στρατιωτικός φέρεται να χτύπησε και να απείλησε τη σύζυγό του

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 50χρονος μετά από καταγγελία του 15χρονου γιου του – «Πρέπει να προστατέψω τη μαμά μου»

Θεσσαλονίκη: Ανοιξε για προσευχή μετά από 102 χρόνια το Γενί Τζαμί (photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θέμης Αδαμαντίδης, Αθώος, Video,themis adamantidis, athoos, Video