Θέλετε να γνωρίσετε Έλληνα ή Ελληνίδα;Εξειδικευμένο διεθνές site γνωριμιών προτείνει μόνο Έλληνες!

ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό! Διεθνής διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών προτείνει μόνο Έλληνες ή Ελληνίδες για συντρόφους!

Το site με την επωνυμία Eligible greeks απευθύνεται σε ξένους που θέλουν να γνωρίσουν Έλληνες που μένουν σε όλο τον κόσμο.

Όπως γράφει στην ιστοσελίδα του έχει ιδρυθεί το 2002 και είναι σήμερα το μεγαλύτερο site γνωριμιών με Έλληνες στον κόσμο.

« Γίνετε μέλη μας και γνωρίστε αληθινούς και ταιριαστούς

Έλληνες και Ελληνίδες..Αν θέλετε να έρθετε σε επαφή με Έλληνες ή Ελληνίδες που είναι μόνοι τους και αναζητούν σύντροφο για σχέση ή για γάμο σε Ελλάδα, Αυστραλία , Κύπρο , Καναδά , Νότια Αφρική,ΗΠΑ και Βρετανία επισκεφτείτε το Eligible Greeks σήμερα»

Επισυνάπτει μάλιστα και προσωπική εμπειρία:

Στην αρχή, είχα αμφιβολίες ότι θα μου ταίριαζαν εμένα οι γνωριμίες στο διαδίκτυο. Δίσταζα να δημιουργήσω το προφίλ μου. Την επόμενη μέρα όμως έλαβα ένα μήνυμα από το μέλλον έτερόν μου ήμισυ! Για λίγες μέρες κουβεντιάζαμε στο τσατ και τελικά βρεθήκαμε από κοντά. Ήταν η πιο υπέροχη ημέρα της ζωής μου. Ήταν γλυκός και όμορφος. Ήταν μοιραίο να ταιριάξουμε. Σας ευχαριστώ πολύ που καταφέρατε αυτό το πράγμα!!

- Nancy (Cutie584u)

H διαφήμιση του site παραθέτει φωτογραφίες και chatroom για συζητήσεις μεταξύ αυτών που το απόλυτο "φετίχ" τους είναι να κάνουν σχέση μόνο με Έλληνες…

site γνωριμιώνΈλληνες
Keywords
Τυχαία Θέματα