Θεαματική άνοδος του Alpha και ράλι από τον ΑΝΤ1 δείχνουν τα μερίδια τηλεθέασης των σταθμών

Λίγο η απόδοση του χθεσινού «Happy day», κάτι το «Super Κατερίνα», κυρίως όμως ο «Σασμός» και το σε επανάληψη επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» πρόσθεσαν περίπου δύο ποσοστιαίες μονάδες στο μερίδιο του Alpha και το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς πήρε εκείνο χθες το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης της ημέρας, σύμφωνα με τη Nielsen.

Στο μεταξύ «πάτησε γκάζι» ο ΑΝΤ1 και

πέρασε δεύτερος στην γενική κατάταξη χάρη στην έξαρση που είχε η εκπομπή «Το πρωινό» που αφιέρωσε χρόνο στην συγκλονιστική υπόθεση της ανήλικης- θύμα βιασμού και εκπόρνευσης αλλά και στην συνολικά ανεβασμένη απόδοση του σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το Mega πέρασε στην τρίτη θέση με μικρή απώλεια, όμως ικανή για να παίξει το ρόλο της στη διαμόρφωση της γενικής κατάταξης.

Το συγκλονιστικό, όπως εξελίχθηκε, ματς του Champions League ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα– Ιντερ ήταν πόλος έλξης και πήγε λίγο καλύτερα από την απευθείας μετάδοση του αγώνα της περασμένης εβοδμάδας (Μπενφίκα- Παρί Σεν Ζερμέν) όμως, άλλο μπάλα κι άλλο «Η γη της ελιάς».

Στον Σκάι η πρωινή ζώνη είχε κάμψη, πιο έντονη στην εκπομπή «Πρωινό μας», όμως στην βραδινή ζώνη του το πρόβλημα ήταν χθες ακόμα πιο έντονο.

Στα άξια παρατήρησης η απόδοση του τηλεπαιχνιδιού «Δες και βρές» που είναι από την έναρξη της σεζόν στην ΕΡΤ2 αλλά και έξαρση τηλεθέασης- τηρουμένων των αναλογιών- από τα μεσάνυχτα κι έπειτα χάρη στο ντοκιμαντέρ- αγιογραφία «Ελισάβετ– αποχαιρετισμό στη βασίλισσα» του BBC.

Διαβάστε επίσης:

Το «Love island» τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες

Το Netflix επενδύει στον τομέα της Βιωματικής Εμπειρίας με Pop Up κατάστημα (photos)

Η Τρίτη είχε τηλεθέαση… Δευτέρας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεαματική, Alpha, ΑΝΤ1,theamatiki, Alpha, ant1