Θαύμα στη ζούγκλα - Μωρό και μητέρα επέζησαν μετά από συντριβή αεροσκάφους (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Η 18χρονη Nelly Murillo και ο περίπου ενός έτους γιος της, Yudier Moreno βρέθηκαν ζωντανοί κοντά στο σημείο όπου το Cessna 303 συνετρίβη το Σάββατο, στη ζούγκλα της ΒΔ Κολομβίας.

«Είναι θαύμα. Είναι μια πολύ άγρια περιοχή και ήταν ένα καταστροφικό δυστύχημα. Το πνεύμα της μητέρας του πρέπει να του έδωσε δύναμη για να επιβιώσει», δήλωσε ο διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας της Κολομβίας Hector Carrascal.

The

incredible moment a young mother and her baby were rescued after a plane crash in Colombia http://t.co/FkA3thPc6h pic.twitter.com/Nf1BVFA1Ua

— 7News Yahoo7 (@Y7News) June 25, 2015

Η νεαρή μητέρα και ο γιος της, που έφεραν ελαφρά τραύματα, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο.

«Η κοπέλα έχει πληγές και ασήμαντα εγκαύματα ενώ το μωρό είναι σώο και αβλαβές», ανέφεραν σε ανακοίνωση οι αρμόδιες αρχές.

‘Miracle’ mom and baby survive Colombia jungle plane crash http://t.co/otpZzw8R60 pic.twitter.com/IG8EAIOM2y

Xerox (@FatenXerox) June 25, 2015

Ο πιλότος, Carlos Mario Ceballos σκοτώθηκε στη συντριβή και οι διασώστες βρήκαν το πτώμα του στα συντρίμμια του αεροσκάφους.

Τα σωστικά συνεργεία βρήκαν τις πόρτες του αεροσκάφους μισάνοιχτες και υπέθεσαν ότι οι επιζώντες μπορεί να βγήκαν από αυτό.

AlArabiya_Eng: ‘Miracle’ mom and baby survive Colombia jungle plane crash http://t.co/mIRBM18S9w pic.twitter.com/tUc5WPdPjZ

— SwarTz NaZee WiZard (@CyberAnonymous) June 25, 2015

Μια 14μελής ομάδα διάσωσης "χτένιζε" για αρκετές ημέρες το δάσος πριν τον εντοπισμό της 18χρονης και του μωρού της.

Το αεροσκάφος προσέφερε υπηρεσίες αεροταξί μεταξύ απομακρυσμένων περιοχών στη βορειοδυτική Κολομβία και ταξίδευε μεταξύ Nuqui και Quibdo όταν χάθηκε το στίγμα του.

πηγή: yahoo

αεροσκάφοςΚολομβίασυντριβήΖούγκλαμητέραμωρόζωντανοίδιάσωσηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα