Τετράχρονη το έσκασε στις 3 το πρωί για να πιει αναψυκτικό (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Εγκεφαλικά προκάλεσε στους γονείς της μια τετράχρονη, που στις 3 τα ξημερώματα έφυγε από το σπίτι της στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, για να πάει στο κοντινό καφέ να πιει το αγαπημένο της αναψυκτικό.

Η μικρή ξύπνησε μέσα στη νύχτα. Έβαλε την αγαπημένη της μωβ καπαρντίνα και αναζήτησε το λεωφορείο της γραμμής, ώστε να πάει στο καφέ της γειτονιάς της να πιει το αγαπημένο της αναψυκτικό. Δεν την πτόησε ούτε η καταρρακτώδης βροχή. Η...δίψα της για το αναψυκτικό

αποδείκτηκε πιο δυνατή.

Πίσω στο σπίτι της οι γονείς της δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό.

Το παιδί στάθηκε στη στάση και σαν μην τρέχει τίποτα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που θα την έφερνε στην... πηγή!

Όμως η εικόνα του μικρού κοριτσιού να κυκλοφορεί μόνο του στις 3 τα ξημερώματα προκάλεσε εντύπωση στον οδηγό του λεωφορείου, και ο ίδιος πατέρας μικρών παιδιών, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Το κοριτσάκι στο μεταξύ τραγουδούσε μέσα στο όχημα «ω πόσο θέλω ένα αναψυκτικό», ενώ είπε στους υπόλοιπους επιβάτες ότι ντύθηκε μόνη της, ξεκλείδωσε την πόρτα και έφυγε σαν «κυρία» χωρίς να την καταλάβει κανείς. Οι αστυνομικοί πήραν το παιδάκι από το λεωφορείο και για προληπτικούς λόγους το πήγαν στο νοσοκομείο, όπου στο μεταξύ είχαν πάει και οι γονείς έντρομοι για την περιπέτεια της μικρής τους κόρης. Της υποσχέθηκαν ότι θα την πάνε οι ίδιοι το πρωί στο καφέ για το αναψυκτικό της, αλλά πρώτα την έβαλαν να υποσχεθεί ότι δεν θα ξαναφύγει στα κλεφτά από το σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα