ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει την Τετάρτη η Πολιτική Γραμματεία – Ο οδικός χάρτης του επόμενου διαστήματος στην ατζέντα

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όπως είχε προαναγγελθεί κατά την συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 15:30 το μεσημέρι και στην ατζέντα έχει τον οδικό χάρτη του επόμενου διαστήματος, δηλαδή τον προγραμματισμό εν όψει του συνεδρίου, την προετοιμασία των περιφερειακών και θεματικών συνεδρίων, κλπ.

Άλλωστε, στην τελευταία συνεδρίαση είχε αποφασιστεί ότι η Πολιτική Γραμματεία, θα συνεδριάζει

συχνά καθώς θα επέχει και έναν ρόλο «πολιτικού κέντρου».

Στην προετοιμασία για το Συνέδριο αναφέρθηκε νωρίτερα, μιλώντας στον Real FM  ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σωκράτης Φάμελλος. «Πριν από τις ευρωεκλογές, μία πολύ σημαντική πολιτική στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι το Συνέδριό μας για να αποφασίσουμε τι κόμμα και τι πολιτικές θέλουμε» ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Ήταν και είναι αναγκαίο να γίνει το Συνέδριο. Θα γίνει άμεσα η Κεντρική Επιτροπή, όπου θα συστηθεί η Επιτροπή Συνεδρίου και η Επιτροπή Θέσεων, προχωρούν συνεπώς τα βήματα για το Συνέδριο. Και στο Συνέδριο θα κριθεί και η πολιτική πρόταση που θα καταθέσει και η νέα ηγεσία». 

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση Γεραπετρίτη με νόημα: Δεν ξέρω αν η ακύρωση της συνάντησης έγινε για τα Γλυπτά ή όχι (video)

Nεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης ακύρωσε τη συνάντηση μας – Πρότεινε να πάμε για ένα ποτό (Video)

Τι κρύβεται πίσω από την ασέβεια του Ρίσι Σούνακ στον Κυριάκο Μητσοτάκη – Τα καταστροφικά γκάλοπ για τον Βρετανό πρωθυπουργό

Keywords
Τυχαία Θέματα