Συνάντηση Κασσελάκη με Αχτσιόγλου στη Βουλή – Αρνήθηκε οποιαδήποτε θέση η βουλευτής (Video)

Στο μοναχικό δρόμο της απλής βουλευτού θα περιοριστεί η Έφη Αχτσιόγλου μετά την ήττα της από τον Στέφανο Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δυο τους είχαν μια συνάντηση ολίγων λεπτών στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου στη Βουλή στην οποία κατέληξαν πως παραμένουν … δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα. 

Η ίδια σε συνομιλία της με τους δημοσιογράφους

ανέφερε πως ο κ. Κασσελάκης την ρώτησε εάν ενδιαφέρεται για οποιαδήποτε αξίωμα, χωρίς ωστόσο, να της προτείνει κάτι συγκεκριμένο. “Ο ίδιος μου είπε οποιαδήποτε θέση θέλω. Δεν αρνήθηκα, το είπα εξαρχής. Κάναμε μία πιο γενική κουβέντα. Δεν περάσαμε σε πιο ειδικά. Του διευκρίνισα ότι δεν έχω την δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική η απόφαση”, ανέφερε στους δημοσιογράφους. “Μετά από πρώτη γραμμή αντιπολίτευσης για δύο χρόνια και διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις δεν έχω αυτή τη στιγμή την ενέργεια. Είναι αμιγώς προσωπική απόφαση”, συμπλήρωσε. “

Δεν έχω την ενέργεια αυτή στιγμή, ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια και πότε όχι”, είπε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα παραμείνει στη θέση του τομεάρχη Οικονομικών.

“Είναι, ξαναλέω, καθαρά προσωπική απόφαση που έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες που νομίζω ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει, και να το λέει αυτό θαρρετά. Είμαι εδώ. Θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε θέλει. Ο ίδιος μου είπε ότι οπωσδήποτε θα χρειαστεί τις συμβουλές μου”, ανέφερε . Στη συνάντηση express έγινε ανταλλαγή απόψεων με την ίδια να εύχεται στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ “καλή δύναμη”.

Το κλίμα ανάμεσα τους σύμφωνα με την κ. Αχτσιόλγου, “ήταν μία χαρά, εξαιρετικό”.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τον Σωκράτη Φάμελλο και άλλα στελέχη του κόμματος καθώς και με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Μπακογιάννης: Η ανάρτησή του για την 34η επέτειο από τη δολοφονία του πατέρα του

ΣΥΡΙΖΑ: Άρχισε η υπονόμευση Κασσελάκη – O Φίλης τον λέει «Τραμπ», ο Ραγκούσης αφήνει αιχμές – Σεβασμό ζητά η Αυγέρη

Άδωνις Γεωργιάδης: Στα εργοστάσια θα γίνει τσακωμός για το ποιος θα πρωτοδουλέψει Κυριακή (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Κασσελάκη – Αχτσιόγλου, Βουλή,syriza, kasselaki – achtsioglou, vouli