Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με Τεμπονέρα: «Αρμοδιότητα της ηγεσίας και όχι του Διονύση η σύγκλιση με άλλα κόμματα» λέει ο Αυλωνίτης

Δυσφορία όπως φαίνεται έχει προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ, η πρωτοβουλία του Διονύση Τεμπονέρα για διοργάνωση εκδήλωσης με κεντρικούς ομιλητές, τον ίδιο, την Έφη Αχτσιόγλου και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, για την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς.

Από την Κουμουνδούρου, επισημαίνουν ότι αυτή η πρωτοβουλία δεν είναι σε γνώση τους. Από εκεί και πέρα, κεντρικά επιλέγουν να μην βγάλουν κάποια αρνητική αντίδραση, πέρα από το απαξιωτικό «δεν ασχολούμαστε» διότι ο ΣΥΡΙΖΑ

βρίσκεται σε τροχιά θετικών ειδήσεων και πρωτοβουλιών μετά το πρώτο του επιτυχημένο όπως λένε αναπτυξιακό Συνέδριο κι εν όψει του επόμενου στην Λάρισα το Σάββατο, ενώ μεσολαβούν ανακοινώσεις για τα think tanks.

Μιλώντας το βράδυ στο ONE Channel, ο βουλευτής του κόμματος Αλέξανδρος Αυλωνίτης, αν και τόνισε αναφερόμενος στον κ. Τεμπονέρα πως δεν υπάρχει διαφοροποίηση σε ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο, όπως είπε, τέτοιου είδους ζητήματα όπως συγκλίσεις σε ανώτατο επίπεδο «και μάλιστα με την πρώην συντρόφισσα Αχτσιόγλου, είναι θέμα της ηγεσίας του κόμματος και θα πρέπει ουσιαστικά να έχει την έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ».

Για το αν ο κ. Τεμπονέρας είχε την έγκριση του Στέφανου Κασσελάκη για αυτή την πρωτοβουλία, απάντησε πως δεν γνωρίζει αλλά νομίζει πως όχι, ενώ ο ίδιος θεωρεί πως είναι ακόμα «ζεστή» η αντιπαράθεση με τα στελέχη που αποχώρησαν, για μια τέτοια σύγκλιση.

Η εκδήλωση, αν και επιβεβαιώνεται, δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, και προγραμματίζεται για τις 13 Φεβρουαρίου στο θέατρο Άλφα της οδού Πατησίων. Θέμα της εκδήλωσης «Απέναντι στον Μητσοτάκη, ποιος;». Υπάρχουν δε πληροφορίες πως φορέας της διοργάνωσης είναι η «Εφημερίδα των Συντακτών», μένει ωστόσο να επιβεβαιωθεί.

Η εκδήλωση, σε μια συγκυρία έντονης κινητικότητας και συζητήσεων για την κεντροαριστερά και τις δυνατότητες που έχει να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παπανδρέου από την Αγρότικα: Απαιτείται άμεση λύση στα προβλήματα των αγροτών

Βουλή: Τι προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για γεωργία, αλιεία και κτηνοτροφία

Γάμος ομοφύλων: Η προσωπική εξομολόγηση Μπάρκα και το σχόλιο Χρηστίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Αρμοδιότητα, Τεμπονέρα, Αυλωνίτης,syriza, armodiotita, tebonera, avlonitis