Συντάξεις Ιανουαρίου 2024: Το απόγευμα οι πρώτες πληρωμές – Ποιοι πάνε ταμείο την Πέμπτη (video)

Ξεκινούν σήμερα (19/12) το απόγευμα οι πληρωμές κύριων και επικουρικών συντάξεων για τον Ιανουάριο, με τους δικαιούχους να κάνουν ήδη υπολογισμούς για ποιες οικονομικές υποχρεώσεις θα πρέπει άμεσα να καλύψουν πριν φύγει το 2023.

Όπως έχει ανακοινώσει ο e-ΕΦΚΑ, οι πληρωμές πλέον γίνονται χωριστά, πρώτα στους μη μισθωτούς και στη συνέχεια στους μισθωτούς.

Πιο αναλυτικά, οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Ιανουαρίου 2024 θα διενεργηθούν για τους μη μισθωτούς την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023.

Συγκεκριμένα:

Ο
ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 20 ΔεκεμβρίουΟ ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 20 ΔεκεμβρίουΤο ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 20 ΔεκεμβρίουΟι συντάξεις ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι (Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) θα καταβληθούν την Τετάρτη 20 ΔεκεμβρίουΟι Επικουρικές Συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών) θα καταβληθούν την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Ιανουαρίου θα διενεργηθούν για τους μισθωτούς την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα:

Το ΙΚΑΕΤΑΜ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Παρασκευή 22 ΔεκεμβρίουΤο Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 22 ΔεκεμβρίουΟι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Παρασκευή 22 ΔεκεμβρίουΤο ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Παρασκευή 22 ΔεκεμβρίουΤο ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 22 ΔεκεμβρίουΤο ΕΤΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 22 ΔεκεμβρίουΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Παρασκευή 22 ΔεκεμβρίουΗ ΔΕΗ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 22 ΔεκεμβρίουΟ ΟΤΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 22 ΔεκεμβρίουΟ ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Όπως γίνεται κάθε μήνα, τα ποσά πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

Οπότε η κατάθεση για τους μη μισθωτούς θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης 19/12, ενώ για τους μισθωτούς το απόγευμα της Πέμπτης 21/12.

Διαβάστε επίσης:

Συνταξιούχοι: Τέλος χρόνου για τη δήλωση των αναδρομικών

Τέλη Κυκλοφορίας: Δύο εβδομάδες το πολύ η παράταση 

Διώρυγα του Σουέζ: Τρόμος για τις τιμές σε αέριο και πετρέλαιο μετά τις επιθέσεις των Χούτι σε πλοία – Η έξοδος της BP και κολοσσών από την περιοχή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συντάξεις Ιανουαρίου 2024, – Ποιοι, Πέμπτη,syntaxeis ianouariou 2024, – poioi, pebti