Σύνταγμα: Οπαδοί της Μακάμπι επιτέθηκαν σε άνδρα που κρατούσε παλαιστινιακή σημαία (Photos/Video)

Ένταση επικράτησε στο Σύνταγμα το μεσημέρι της Πέμπτης (7/3) με οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ που φέρονται να τραυμάτισαν έναν άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ισραηλινοί οπαδοί ξυλοκόπησαν έναν άνδρα έξω από το μετρό του Συντάγματος, ο οποίος κρατούσε παλαιστινιακή σημαία.

Το Yediot News αναφέρει ότι ο άνδρας φώναξε κάτι προς τους Ισραηλινούς,

ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε διαπληκτισμός με τον άνδρα, καθώς πέταξε ένα μπουκάλι προς τους οπαδούς της Μακάμπι.

Ο άνδρας είναι αραβικής καταγωγής και στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία, ο οποίος διακομίσθηκε στο ΚΑΤ χωρίς να έχει κάτι πολύ σοβαρό, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή.

Υπενθυμίζεται πως στις 19:45 στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Ολυμπιακό για τους «16» του Conference League.

pic.twitter.com/kP3Yek0BGW

gazzetta.gr (@gazzetta_gr) March 7, 2024

Οι χούλιγκανς της Μακάμπι και του #Ισραηλ επιτέθηκαν άγρια σε έναν Παλαιστίνιο στο Σύνταγμα και τον έστειλαν στο νοσοκομείο.
Ντροπή #Παλαιστίνη pic.twitter.com/o8Hx2Cp5nC

— Chris Avramidis (@chris_avramidis) March 7, 2024

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Με δυσκολία στους «8» η Ρεάλ – Άνετη επικράτηση για τη Μάντσεστερ Σίτι

F1: Yπό έρευνα o πρόεδρος της FIA για «στήσιμο» αγώνα

Ρούξι Ντουμιτρέσκου: Θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό – Η σχέση της με τον Παναθηναϊκό, η προσφορά της στην Εθνική και οι αμέτρητες διακρίσεις (Photos/Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα