Συνέλαβαν το φίλο της τέσσερα χρόνια μετά για τη δολοφονία της

ΚΟΣΜΟΣ

Μια εξαφάνιση που προβλημάτιζε τις αστυνομικές αρχές στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών εξιχνιάστηκε μετά από τέσσερα χρόνια.

Το 2012 η έγκυος 17χρονη Morgan Martin εξαφανίστηκε από το σπίτι της και θεωρήθηκε νεκρή μετά που οι έρευνες της αστυνομίας για την εύρεση της δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνιση της, η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα που φέρεται να ήταν ο πατέρας του παιδιού της για τη δολοφονία της.

Ο 28χρονος Jacobee Flowers

κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αρχηγού της αστυνομίας «η έρευνα μας θα αποδείξει πως ο Flowers σχεδίασε προσεκτικά το φόνο. Την ξεγέλασε για να τον συναντήσει, την σκότωσε και μετά ξεφορτώθηκε το πτώμα της».

Ο 24χρονος, την εποχή του φόνου, Flowers αρνείτο πεισματικά πως ήταν ο πατέρας του παιδιού της Morgan και, με τα λεγόμενα του στην αστυνομία, υποβάθμιζε τη σχέση τους.

Ο αρχηγός της αστυνομίας αποσαφήνισε πως το κίνητρο του Flowers δεν είχε γίνει γνωστό αλλά τόνισε πως ο δράστης γνώριζε για την εγκυμοσύνη του θύματος όπως και ότι ήταν ο πατέρας του παιδιού.

ΗΠΑδολοφονίαΈγκυος 17χρονηΦλόριντααστυνομίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα