Συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή για την επόμενη μέρα στη ΝΔ (Photos)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκίνησε τις επαφές του με στελέχη του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο να διαμορφωθεί, άμεσα, η θέση της ΝΔ για τα ζητήματα που θα έρθουν στη Βουλή το επόμενο διάστημα.

Η συνάντηση Μητσοτάκη-Καραμανλή πραγματοποιείται στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή. Εκεί, στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει αργότερα συνάντηση και με τον Αντώνη Σαμαρά.

Νωριτερα,

ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, βουλευτή Κυκλάδων, Ιωάννη Βρούτση, με τον συντονιστή ΟΔΕ Κοινωνικών Υποθέσεων, βουλευτή Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και με τον υπεύθυνο του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, βουλευτή Επικρατείας, Βασίλη Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν θέματα κοινωνικής πολιτικής, αλλά και οι αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο ασφαλιστικό.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ θα πραγματοποιήσει άμεσα, όπως είπε, συνάντησή με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στο μεταξύ, σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα όσων θα αναλάβουν επιτελικές θέσεις στον κομματικό μηχανισμό, εκέι ο ο Κ.Μητσοτάκης θα δώσει και το πρώτο του στίγμα.

ΚαραμανλήςΜητσοτάκηςσυνάντησηΝέα ΔημοκρατίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα