Συνάντηση Κασσελάκη- Ανδρουλάκη στη Βουλή τη Δευτέρα

Για τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας κλείστηκε το ραντεβού για τη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποστείλει προσκλήσεις για συνάντηση στον Πρωθυπουργό, συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε, στον Νίκο Ανδρουλάκη και στον Δημήτρη Κουτσούμπα, η οποία δεν έχει οριστεί, καθώς ακόμη

αναρρώνει ο γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος από την πρόσφατη επέμβαση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης παρακολούθησαν χθες τη συζήτηση μεταξύ των επικεφαλής των Ανεξάρτητων Αρχών της χώρας, στο πλαίσιο επιστημονικού συνεδρίου. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα «έπιασε» την στιγμή της χειραψίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Οι δύο πολιτικοί αντάλλαξαν μια τυπική χειραψία, με το κλίμα να μην είναι ιδιαίτερα ζεστό.

Κασσελάκης-Ανδρουλάκης κάθισαν δίπλα-δίπλα και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, δεν είχαν το χρόνο παρά για να ανταλλάξουν λίγες τυπικές κουβέντες.

Διαβάστε επίσης:

Χατζηδάκης: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διορθώσεων στο φορολογικό νομοσχέδιο για τους ελεύθερους επαγγελματίες (audio)

Σκουρλέτης: Προσέφυγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος – Οι δημοκρατικοί πολίτες να υπερασπιστούν την ποιότητα της Δημοκρατίας

Μητσοτάκης με Σι Τζινπίνγκ: «Η Ελλάδα και η Κίνα έχουν μια ισχυρή οικονομική σχέση» (photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνάντηση Κασσελάκη- Ανδρουλάκη, Βουλή, Δευτέρα,synantisi kasselaki- androulaki, vouli, deftera