Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Ετοίμαζαν χτύπημα στο υπ.Εργασίας-Με ώρες καθυστέρηση εντοπίστηκε βόμβα στην είσοδο

ΕΛΛAΔΑ

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα στο κτίριο του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου.

Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τη 1:20 στην Εφημερίδα των Συντακτών υποστηρίζοντας ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος θα ενεργοποιούνταν σε 40 λεπτά.

Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και διέκοψαν την κυκλοφορία στην άνοδο της Πειραιώς προς Σταδίου. Παρ’ όλες τις έρευνες δεν εντόπισαν κάτι και αποχώρησαν.

Όταν

όμως ο φρουρός του κτιρίου πήγε στο υπουργείο βρήκε τη βόμβα μέσα σε σχολική τσάντα κι αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο κι απέκλεισε την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε σχολική τσάντα που περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό και ήδη μέχρι στιγμής άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έχουν προχωρήσει σε 3 ελεγχόμενες εκρήξεις και έχουν καταφέρει να διασπάσουν το περιεχόμενο του σακιδίου.

Ωστόσο σημειώνεται πως από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς οι πρώτοι αστυνομικοί που είχαν φθάσει στο σημείο δεν εντόπισαν τον εκρηκτικό μηχανισμό που ευτυχώς δεν εξερράγη.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη παραμένει στο σημείο, ενώ όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Σύνταγμα από την Ομόνοια και την Πατησίων είναι κλειστοί.

υπουργείο Εργασίαςβόμβαελεγχόμενη έκρηξηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα