Συναγερμός από την ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

ΕΛΛAΔΑ

Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός σε λίγες ώρες. Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ):

Η πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από αύριο Σάββατο, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Το Σάββατο θα επηρεαστούν:

Το

βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Μακεδονία μέχρι το απόγευμα. Μέχρι το βράδυ η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική Στερεά και η Πελοπόννησος (κυρίως η βόρεια). Από τις μεσημβρινές ώρες η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βορειοανατολικό Αιγαίο, η υπόλοιπη Στερεά και η Εύβοια. Από τις βραδινές ώρες τα Δωδεκάνησα, οι Κυκλάδες και πιθανόν η Κρήτη.

Κακοκαιρία και την Κυριακή

Τις πρωινές ώρες της Κυριακής 29 Οκτωβρίου τα ισχυρά φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και πιθανόν την Κρήτη και σταδιακά θα σταματήσουν.

Διαβάστε και την πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου ο οποίος προειδοποιεί ότι σε πολλές περιοχές της χώρας η κακοκαιρία θα χτυπήσει την ώρα των παρελάσεων.

Γ. Καλλιάνος: Την 28η Οκτωβρίου αρκετές παρελάσεις υπό βροχή - Νέα επιδείνωση του καιρού (Xάρτες)

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα