Συγκινητική φωτογραφία: Αστυνομικός καθησυχάζει αγοράκι που κλαίει (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που απεικονίζει μία αστυνομικό από την Ιντιάνα να καθησυχάζει ένα αγοράκι που κλαίει φοβισμένο.

Η αστυνομικός Precious Cornner-Jones ήταν σε μία σχολική εκδήλωση όταν είδε ένα μικρό αγοράκι να έχει ξαπλώσει στο πάτωμα και να είναι λυπημένο. Τότε όπως φαίνεται και στην εικόνα ξάπλωσε δίπλα του και του μίλησε για να το καθησυχάσει.

«Μου ζητήσατε να σας πω τι συμβαίνει σε αυτή τη φωτογραφία. Ενώ βρισκόμουν στο Δημοτικό 88, είδα ένα μικρό αγοράκι, το οποίο είχε περάσει προφανώς μία δύσκολη μέρα, να έχει ξαπλώσει

μπρούμυτα στο πάτωμα. Λίγο πιο δίπλα στεκόταν η μητέρα του, η οποία μου είπε ότι αυτός είναι ο τρόπος που εκφράζει τη λύπη του τελευταία ο γιος της. Έτσι, αποφάσισα να ξαπλώσω δίπλα του για να του μιλήσω. Άρχισε να κλαίει κι εγώ σκούπισα τα δάκρυά του και του είπα ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό που θέλουμε όλοι, είναι να βρεθεί κάποιος στα δύσκολα να σταθεί δίπλα μας και να σκουπίσει τα δάκρυα μας. Τα παιδιά δικαιούνται να έχουν και αυτά μία κακή μέρα, όπως εμείς. Πλησιάστε έναν συνάνθρωπό σας σήμερα και κάντε τον να χαμογελάσει» έγραψε η αστυνομικός στον λογαριασμό της στο Facebook.

αστυνομικόςαγοράκι που κλαίειΙντιάναHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα