Στην κορυφή του ΣΚ ο Σκάι χάρη σε Αυτιά, «The voice» και «Survivor all star»

Τα Σαββατοκύριακα μοιάζει να ανήκουν στον Σκάι. Και το περασμένο διήμερο το κανάλι του Φαλήρου επικράτησε του ανταγωνισμού.


Το ΠΣΚ είναι μια ένδειξη της άτυπης μοιρασιάς που έχει γίνει μεταξύ σταθμών. Την Παρασκευή δόθηκε σκληρή μάχη κυρίως με ξένες και παλιές ελληνικές ταινίες στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.


Στην πρώτη θέση πλασαρίστηκε ο ΑΝΤ1 και χάρη στην πρεμιέρα της θεματικής εκπομπής «VINYΛΙΟ», η οποία ήταν αφιερωμένη στο ΠΑΣΟΚ.


Το

Σάββατο αναπτύχθηκε κόντρα ανάμεσα σε Σκάι και Alpha. Στην ζώνη του prime time απέναντι από το «The voice» ο Alpha παράταξε δύο ελληνικές κωμωδίες.

Το μουσικό σόου του Σκάι και η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού του «χάρισαν» τη μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.


Την Κυριακή το Mega έπειτα από το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» παράταξε απέναντι από το «Survivor all star» που βρισκόταν ήδη στον αέρα το σε επανάληψη επεισόδιο της σειράς «Μαύρο ρόδο».

Σκληρή αναμέτρηση. Από την παρατήρηση των δεδομένων της Nielsen φαίνεται να επικράτησε το ριάλιτι του Σκάι ιδίως στο μπρά ντε φερ με το επαναληπτικό επεισόδιο της σειράς του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: «Κόλαση» απόψε στη σειρά – Ο Σταύρος απειλεί την Αργυρώ με αποκαλυπτικές φωτογραφίες (video)

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Ο Κίμωνας πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του πατέρα του (Video)

«Πρωινό μας»: Μείον ένας πανελίστας εξαιτίας διαφωνιών για το «Survivor all star» – Σπόιλερ από την εκπομπή για παίκτες

Keywords
Τυχαία Θέματα