Στη φυλακή 27χρονη πορνοστάρ εξαιτίας του… σκύλου της (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Οκτάμηνη ποινή φυλάκισης αντιμετωπίζει η 27χρονη πορνοστάρ, γνωστή με το όνομα «Lottie Lovelace», όταν ο σκύλος της Μίσεϊ, ράτσας μπουλ τεριέ, σκαρφάλωσε δύο φορές τον 1,8 μέτρων διαχωριστικό τοίχο της αυλής του σπιτιού της και επιτέθηκε σε γείτονες και στα σκυλιά τους, στη Μεγάλη Βρετανία.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου, όταν το μπουλ τεριέ σκαρφάλωσε τον διαχωριστικό τοίχο και επιτέθηκε σε ένα Γιορκσάιρ τεριέ, τον Μίσα. Όταν η ιδιοκτήτρια του Μίσα πήγε να χωρίσει τα δύο σκυλιά, κατέληξε με μώλωπες και γρατζουνιές.

Το δεύτερο περιστατικό έγινε στις 22 Νοεμβρίου, όταν ο Μίσεϊ ξανασκαρφάλωσε τον τοίχο του σπιτιού για να επιτεθεί σε ένα Τζακ Ράσελ και στη συνέχεια να δαγκώσει το χέρι της ιδιοκτήτριάς του.

Η 27χρονη πορνοστάρ, που στην πραγματικότητα ονομάζεται Σαρλότ Άνσον παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι συνέβησαν οι δύο επιθέσεις. Έτσι, το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή της και της επέβαλε την ποινή της φυλάκισης, καθώς και να καταβάλει ένα χρηματικό ποσό ως αποζημίωση στους πληγέντες.

Πορνοστάρσκύλοςμπουλ τεριέςεπιθέσειςφυλακήHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα