Στη δημοσιότητα sex tape διάσημης ηθοποιού, λίγες μέρες αφότου κατήγγειλε το βιασμό της

ΚΟΣΜΟΣ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως η Rose McGowan, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Μάγισσες» («Charmed»), πρωταγωνιστεί σε sex tape μαζί με άνδρα αγνώστων στοιχείων.

Στο ολιγόλεπτο βιντεάκι η 43χρονη ηθοποιός επιδίδεται σε στοματικό έρωτα και εμφανίζεται σε ακατάλληλες ερωτικές πόζες με τον παρτενέρ της, φορώντας σέξι εσώρουχα.

Η διαρροή του sex tape έρχεται σε μία ήδη δύσκολη στιγμή για την ηθοποιό, αλλά είναι και ύποπτη χρονικά, καθώς τον Φεβρουάριο πήρε διαζύγιο από τον εικαστικό καλλιτέχνη David Leavitt, μετά από τρία χρόνια γάμου και πρόσφατα κατηγόρησε γνωστό παραγωγό του Χόλιγουντ ότι τη βίασε.

Μέσα από μια σειρά ποστ στο twitter στις 14 Νοεμβρίου, αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο άνθρωπος που τη βίασε κατάφερε να διαφύγει των συνεπειών του νόμου, λόγω της ισχυρής θέσης του στη βιομηχανία του Χόλιγουντ.

Παράλληλα, είχε ισχυριστεί ότι ο πρώην της πούλησε στον παραγωγό του Χόλιγουντ και βιαστή της, βίντεο με τις ιδιωτικές τους στιγμές, προκειμένου ο παραγωγός να την εκβιάζει και να μην αποκαλύψει το βιασμό της…

sex tapeσκάνδαλοΧόλιγουντRose McGowanHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα