Στέφανος Κασσελάκης: Παραιτείται της αστυνομικής φρουράς – Μιλά για βρώμικο πόλεμο εναντίον του – H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Για βρώμικο πόλεμο εναντίον του από «διαπλεκόμενα ΜΜΕ» έκανε λόγο ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, με βίντεο που ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο έκανε γνωστό πως παραιτείται της αστυνομικής φρουράς που διέταξε η Πολιτεία να του διατεθεί. Παράλληλα αναφέρεται σε ομοφοβικές επιθέσεις που έχει δεχτεί και σε απειλές κατά της ζωής του.

Σε σημερινό βίντεο του σχετικά με αναφορές σε ΜΜΕ

για «τρεις αστυνομικούς και ένα υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ» αλλά και ότι «έχει ζητήσει ακόμη τρεις αστυνομικούς και ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο για τον σύντροφό του», αναφέρει ότι παραιτείται της αστυνομικής φρουράς, ωστόσο επισυνάπτει έγγραφο στο οποίο φαίνεται πως δικαιούται αστυνομική φύλαξη, μέχρι το πέρας των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, προφανώς λόγω των περιοδειών και δημόσιων εμφανίσεων που ενέχουν αυξημένο κίνδυνο.

Ο κ. Κασσελάκης γνωστοποιεί ότι παρότι η αστυνομική συνοδεία ακολουθεί οπουδήποτε τα φυλασσόμενα πρόσωπα με έξοδα του Κράτους, ο ίδιος δεν το δέχθηκε και πλήρωσε τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής του αστυνομικού, γιατί δεν θέλει, όπως λέει, να επιβαρύνει ούτε ένα ευρώ το Δημόσιο. Μάλιστα, σε δεύτερο έγγραφο παραθέτει το τιμολόγιο της διαμονής, ενώ τη Δευτέρα θα έχει στα χέρια του και το τιμολόγιο των εισιτηρίων.

«Στο εξής τα ΜΜΕ που ρίχνουν λάσπη εναντίον μου για να στηρίξουν το σύστημα Μητσοτάκη, θα είναι υπεύθυνα για οτιδήποτε συμβεί σ’ εμένα και την οικογένειά μου», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Έχω δεχτεί με στωικότητα χιλιάδες ακραία ομοφοβικά μηνύματα καθώς και απειλές για τη ζωή μου.

Σήμερα, διαπλεκόμενα ΜΜΕ, συνεχίζοντας τον βρόμικο πόλεμο εναντίον μου, βγήκαν και είπαν ότι «ο Κασσελάκης κυκλοφορεί με τρεις αστυνομικούς!», αναφερόμενα «σε εύλογες απορίες».

Όλα στο φως πάντα από μένα!

Με το πρώτο έγγραφο που επισυνάπτω, η Γενική Διεύθυνση Επίσημων και Ευπαθών Στόχων έκρινε ότι δικαιούμαι αστυνομική φύλαξη, μέχρι το πέρας των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, προφανώς λόγω των περιοδειών και δημόσιων εμφανίσεων που ενέχουν αυξημένο κίνδυνο.

Παρότι η αστυνομική συνοδεία ακολουθεί οπουδήποτε τα φυλασσόμενα πρόσωπα με έξοδα του Κράτους, εγώ δεν το δέχθηκα και πλήρωσα ο ίδιος τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής του αστυνομικού, γιατί δε θέλω να επιβαρύνω ούτε ένα ευρώ το Δημόσιο. Στο δεύτερο έγγραφο παραθέτω το τιμολόγιο της διαμονής, ενώ τη Δευτέρα θα έχω στα χέρια μου και το τιμολόγιο των εισιτηρίων.

Τα ΜΜΕ έχουν «εύλογες απορίες» που ένα πρόσωπο το οποίο έχει δεχτεί τόσο έντονο ομοφοβικό μίσος, θα έχει αστυνομική φρουρά για 10 ως 17 μέρες, όσο δηλαδή διαρκεί η προεκλογική περίοδος για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παραιτούμαι λοιπόν της αστυνομικής φρουράς που διέταξε η Πολιτεία να μου διατεθεί. Και στο εξής τα ΜΜΕ που ρίχνουν λάσπη εναντίον μου για να στηρίξουν το σύστημα Μητσοτάκη, θα είναι υπεύθυνα για οτιδήποτε συμβεί σ’ εμένα και την οικογένειά μου».

ΕΛΑΣ: Αποσύρεται η αστυνομική δύναμη που είχε διατεθεί σε υποψήφιο πρόεδρο κόμματος

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι αποσύρει την αστυνομική φύλαξη που είχε διατεθεί στον Στέφανο Κασσελάκη εξέδωσε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

«Σχετικά με τη διάθεση αστυνομικών για την προστασία υποψηφίου προέδρου κόμματος, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα.

1. Ο συγκεκριμένος υποψήφιος αιτήθηκε τη φύλαξη του ιδίου, καθώς και προσώπου του περιβάλλοντός του.

2. Το αίτημα διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Για τη διαχείριση του αιτήματος και τη διάθεση των αστυνομικών δυνάμεων ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

3. Κατόπιν δημόσιας τοποθέτησης για τη μη διάθεση του εν λόγω αστυνομικού προσωπικού η αστυνομική δύναμη που είχε διατεθεί θα αποσυρθεί».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης από Ρόδο: Στόχος είναι να αποκατασταθεί το συντομότερο η ζημιά στο φυσικό περιβάλλον

Γλυπτά του Παρθενώνα: Με την κλοπή κατέρρευσαν οι ισχυρισμοί του Βρετανικού Μουσείου περί ασφάλειας, λέει η Μενδώνη

Γιάννης Σγουρός: Διέγραψε από την παράταξή του τον Μιχάλη Μπέλλα μετά από ομοφοβική ανάρτηση κατά Κασσελάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης, Παραιτείται, Πολιτεία, – Βρώμικος,stefanos kasselakis, paraiteitai, politeia, – vromikos