Έπεσε η «αυλαία» για τον Σταμάτη Κόκοτα – Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του μεγάλου ερμηνευτή (Video/Photos)

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν σήμερα τον Σταμάτη Κόκοτα στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής άφησε την τελευταία του πνοή την 1η Οκτώβρη στα 85 του χρόνια, στο Ασκληπιείο νοσοκομείο της Βούλας, όπου νοσηλευόταν μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Θώδας ανέλαβε την πρωτοβουλία να γίνει με δημοτική δαπάνη ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του καλλιτέχνη στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου.

Από

την πλευρά της, η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να ενισχύσει με σημαντικό ποσό τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου στη μνήμη του αείμνηστου τραγουδιστή.

Φίλοι του εκλιπόντος από τον καλλιτεχνικό χώρο – και όχι μόνο – έσπευσαν από νωρίς στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ζωγράφου.

«Ήταν πρώτα από όλα φίλος, συνεργάτης, βρεθήκαμε πολλές φορές και με τον γιο του τον Δημήτρη. Ο Σταμάτης έφερε έναν άλλον αέρα, έναν κοσμοπολίτικο αέρα στην διασκέδαση» ανέφερε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ενώ ο Δημήτρης Παπάζογλου τόνισε: «Τα τραγούδια του μύριζαν Ελλάδα. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος που άφησε πίσω του εξαιρετικούς ανθρώπους».

«Ο τελευταίος των μεγάλων τραγουδιστών» είπε με τη σειρά της η Ελένη Ροδά.

Διαβάστε επίσης:

Φωκίδα: Κατέρρευσε στοά στα μεταλλεία – Εγκλωβίστηκε εργαζόμενος

Η Πράσινη Αριστερά συναντιέται με την Οικολογική Συμμαχία στους δρόμους της Τέχνης και της Οικολογίας

Εξάρχεια: Νέο «κρούσμα» αστυνομικής βίας – «Τον χτυπούσαν ανελέητα» (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σταμάτης Κόκοτας, Τελευταίο, Photos,stamatis kokotas, teleftaio, Photos