Στα μαχαίρια τα παιδιά της Νταϊάνα: Χωριστά στην ίδια εκδήλωση Ουίλιαμ και Χάρι, θα φύγει ο ένας, για να συνδεθεί διαδικτυακά ο άλλος

Μπορεί να συμμετάσχουν και οι δύο στην απονομή βραβείων που θεσπίστηκαν στο όνομα της μητέρας τους πριγκίπισσας Νταϊάνα, αλλά οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι δεν θα συναντηθούν ούτε διαδικτυακά, καθώς ως φαίνεται μαίνεται ο μεταξύ τους πόλεμος.

Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται στο Μουσείο Επιστήμης του Λονδίνου οι δύο αδελφοί δε θα συμπέσουν χρονικά.

Prince Harry and Prince William

will make appearances Thursday at a memorial event for Princess Diana—but in a graphic illustration of William’s anger at his brother, Harry will join the event remotely only after William has physically left. https://t.co/akW0pHsMQo

— The Daily Beast (@thedailybeast) March 14, 2024

Αρχικά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα εκφωνήσει μια σύντομη ομιλία περί των Βραβείων Κληρονομιάς της Νταϊάνα και στη συνέχεια θα απονείμει τα βραβεία στους 20 νικητές. Θα έχει επίσης την ευκαιρία να μιλήσει μαζί τους για το έργο τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα εμφανιστεί έπειτα από την Καλιφόρνια μέσω βιντεοσύνδεσης για να έχει συνομιλία με τους νικητές αλλά η σύνδεση αυτή θα γίνει αφού ο αδελφός του θα έχει αποχωρήσει.

Prince Harry, Duke of Sussex is going to give a speech at the Diana award even today, honouring the award winners at the occasion of the 25 years of the Diana award creation.
Can't wait. pic.twitter.com/p4KMcISVhD

Nina (@ShakeLS) March 14, 2024

Η διευθύνουσα σύμβουλος του θεσμού Δρ Τέσσυ Ότζο δήλωσε ότι είναι τιμή να έχει την υποστήριξη και των δύο γιων της Νταϊάνα.

Τα βραβεία δίνονται κάθε δύο χρόνια σε 20 «εξαίρετους νέους ηγέτες που εμπνέουν την επόμενη γενιά να ακολουθήσει τα χνάρια της Νταϊάνα, της πριγκίπισσας της Ουαλίας και να επιφέρει θετική αλλαγή στον κόσμο».

Breaking News: #PrinceHarry to participate in Diana's Virtual Award pic.twitter.com/2c1Fyiuu7Z

— #SussexSpartanMegHiveWilly The Peg (@KajolMomento) March 14, 2024

Από τη στιγμή που ο Χάρι έπαψε να είναι εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας, οι εμφανίσεις των δύο γιων της Νταϊάνα σε υποχρεώσεις που άπτονται του θεσμού των βραβείων γίνονται χωριστά.

Υπενθυμίζεται ότι ενδεικτικό της κακής σχέσης των δύο αδελφών είναι και το γεγονός ότι δεν συναντήθηκαν ούτε όταν ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε στη Βρετανία για να συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο, μετά τη σοκαριστική διάγνωσή του ότι πάσχει από καρκίνο, ούτε φέρονται να είχαν κάποια τηλεφωνική επικοινωνία με αφορμή την περιπέτεια υγείας της συζύγου του Ουίλιαμ Κέιτ Μίντλετον.

Κέιτ Μίντλετον: Πρωτιά στη δημοφιλία για τη βασιλική οικογένεια – Ποιοι ακολουθούν

Την ίδια ώρα, η Κέιτ Μίντελον φαίνεται να κρατά τα σκήπτρα της δημοφιλίας ανάμεσα στα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ακόμη και σε σχέση με τον μελλοντικό βασιλιά και σύζυγό της.

Δημοσκόπηση σε δείγμα 1.085 ερωτηθέντων από την εταιρεία Ipsos αναδεικνύει τη νυν πριγκίπισσα της Ουαλίας ως το δημοφιλέστερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, με ποσοστό 38% – λίγο πάνω από τον σύζυγό της Ουίλιαμ που ακολουθεί με 36%.

Η δημοσκόπηση έγινε πριν από τον σάλο που ξέσπασε για την παραποιημένη φωτογραφία της Ημέρας της Μητέρας.

Στην τρίτη θέση ακολουθούν με 27% «οποιαδήποτε από τα εγγόνια του βασιλιά» και έπεται η αδερφή του Καρόλου πριγκίπισσα Άννα με 26%.

Ο ίδιος ο βασιλιάς Κάρολος συγκεντρώνει 23% και ακολουθεί η βασίλισσα Καμίλα με 12%.

Στο 11% βρίσκεται ο πρίγκιπας Χάρι, ακολουθούμενος από τον θείο του δούκα του Εδιμβούργου Εδουάρδο με 10%, ενώ η δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ συγκεντρώνει 7%.

Αυτό σημαίνει ότι είναι ελαφρώς πιο δημοφιλής από τις κόρες του πρίγκιπα Άντριου Βεατρίκη (6%) και Ευγενία (5%), ενώ ο ίδιος ο δούκας του Γιορκ, που έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο Έπστιν, είναι τελευταίος στη λίστα με 2%.

Διαβάστε επίσης:

Το «τρένο του κρασιού» από το Λονδίνο στο Μπορντό – Η θεματική γραμμή του Eurostar (photos/videos)

Πολ Αλεξάντερ: Μια απίστευτη ιστορία αφοσίωσης για τον άνθρωπο που έζησε όλη του τη ζωή με «σιδερένια πνευμόνια»

Σοκ στην Τουρκία από διπλή γυναικοκτονία – Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγο και την κόρη του (photo/video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νταϊάνα, Χωριστά, Ουίλιαμ, Χάρι,ntaiana, chorista, ouiliam, chari