Σπείρα σκληρών κακοποιών εισήγαγε και διακινούσε ναρκωτικά στη Δυτ. Αττική- Συνελήφθησαν 14 άτομα

ΕΛΛAΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση για την πλήρη εξάρθρωση σπείρας αρκετά σκληρών κακοποιών που εισήγαγαν από την Αλβανία, αποθήκευαν και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες, στην Ελλάδα.
Πρόκειται για συνολικά 14 άτομα εκ των οποίων 13 Αλβανοί και 1 Ρομά.

Μάλιστα εντοπίστηκαν και τα εργαστήρια επανατυποποίησης και νόθευσης των ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία και τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της, μέχρι στιγμής οι δράστες εισήγαγαν κοκαϊνη και ηρωίνη από την Αλβανία και

διακινούσαν τα ναρκωτικά στις περιοχές της Δυτικής Αττικής και στον Πειραιά.,

Τα μέλη της σπείρας έκαναν λιτή ζωή, ώστε να μην προκαλούν και αποτελέσουν στόχο. Επίσης δεν επικοινωνούσαν ποτέ μέσω κινητού τηλεφώνου, ώστε να μην εντοπιστούν οι κλήσεις τους.
Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας, πρόκειται για ιδιαίτερα σκληρούς κακοποιούς και εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Στην κατοχή τους βρέθηκε και ένα όπλο των 9mm, το οποίο εξετάζεται εάν έχει κλαπεί από αστυνομικό. Επίσης στην κατοχή τους βρέθηκαν και 7 κιλά ηρωίνης.

Τέλος εκτιμάται ότι όλοι έχουν δώσει πλαστά στοιχεία και για το λόγο αυτό θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, ώστε να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία τους.

σπείρα ναρκωτικάσκληροί κακοποιοίεισαγωγή ναρκωτικώνHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα