Σόου Βελόπουλου στη Βουλή – Κόντρα με τον Ξανθόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ

Στο απίστευτο σημείο να συνδέσει την αφίσα του ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα κορμιά» με την ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη στο καρναβάλι της Κέρκυρας έφτασε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

«Την βλασφημία την παρουσιάζετε ως τέχνη, αλλά στην Κέρκυρα, θέλετε να λογοκρίνετε το καρναβάλι όπου υπήρχε ομοίωμα του κ. Κασσελάκη; Τι είναι ο κ. Κασσελάκης; Είναι το ιερό

τοτέμ, ενώ ο Ιησούς πρέπει να καεί στην πυρά;», ανέφερε από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. 

«Το καρναβάλι δεν είναι τέχνη, συγχέει πράγματα ανόμοια», είπε ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος κάνοντας λόγο για φάουλ του κ. Βελόπουλου. «Επειδή όλοι εσείς στην Ελληνική Λύση κραδαίνετε μονίμως την ελληνικότητα, να σας θυμίσω την ιστορία του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου και το λόγο που κλήθηκε να απολογηθεί στην Ιερά Εξέταση, το ποιον δικαίωσε η ιστορία είναι γνωστό». 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στην ομιλία του εξαπέλυσε εφ’ όλης της ύλης επίθεση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο στόχαστρο του οποίου έχει μπει το τελευταίο διάστημα, λέγοντας ότι κατάντησε τη ΝΔ υποκομματίδιο του Σημίτη. «Αν ο πρωθυπουργός δεν είχε το όνομα που έχει τι καριέρα θα έκανε; Καμμία! Και μην μιλά για υποκομματίδια, όταν ο ίδιος έχει καταντήσει τη ΝΔ υποκομματίδιο του Σημίτη. Υπουργοί σημιτικοί, στελέχη σημιτικοί, πολιτική σημιτική», είπε, ενώ σε άλλο σημείο σχολιάζοντας τις αναφορές του στο λεγόμενο μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος και όσα του καταλόγισε, ανέφερε: «Είναι άλλο πράγμα να λες ότι κάποιος λέει σαχλαμάρες και άλλο να σαχλαμαρίζεις πάνω σε νεκρούς».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολίασε και την επαναφορά του πυρσού στο σήμα της ΝΔ. «Είναι τέτοια η απελπισία του σημιτικού Μητσοτάκη, ώστε ψάχνει να πιαστεί από παντού, από τον Κασσελάκη, από τον Ανδρουλάκη, από τον Βελόπουλου, από οπουδήποτε, αρκεί να μείνει στην καρέκλα του. Και έρχεται τώρα μέσα στην απελπισία του, να επαναφέρει τον πυρσό στο σήμα του κόμματος. Τον αφαίρεσαν αρχικά, για να μην θυμούνται τον Καραμανλή και τώρα τον επαναφέρουν. Μου θυμίζει το Νέρωνα, που έκαψε τη Ρώμη για να την ξαναχτίσει».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: «Περιβαλλοντική» κρίση από το κόψιμο του Χριστοδουλάκη και την απουσία Δούκα, Μανιάτη – Ο ρόλος του Παναγιώτη Δημόπουλου

Κασσελάκης: Εξαφανισμένα τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ από τα site της προπαγάνδας Μητσοτάκη

Η χλωμή υποψηφιότητα της Άννας Ασημακοπούλου, η επιστροφή της Μαρίας Σπυράκη και η αναμονή του Φαήλου Κρανιδιώτη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σόου Βελόπουλου, Βουλή – Κόντρα, Ξανθόπουλο, ΣΥΡΙΖΑ,soou velopoulou, vouli – kontra, xanthopoulo, syriza