Σκύλος το έσκασε από το σπίτι του για να πάει σε…spa

ΚΟΣΜΟΣ

Στη Βόρειο Καρολίνα μια οικογένεια έψαχνε για αρκετή ώρα το πέντε ετών λαμπραντόρ της, Ράϊλυ, όταν ο ιδιοκτήτης επιστρέφοντας από την πρωινή γυμναστική του δεν βρήκε το σκύλο στην αυλή του σπιτιού.

Ο ιδιοκτήτης έψαξε σε όλη τη γύρω περιοχή για τον σκύλο του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του σκύλου έλαβαν ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα από την ιδιοκτήτρια spa σκύλων όπου πηγαίνουν τον Ράϊλυ. Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ,ο Ράϊλυ, εμφανίστηκε έξω από την πόρτα του μαγαζιού και περίμενε

κάποιος να του ανοίξει όπως και τελικά έγινε. Όπως φαίνεται ο σκύλος περπάτησε κάτι παραπάνω από 1,5 χιλ. για να πάει στο χώρο και να παίξει με τους φίλους που έχει κάνει εκεί, καθότι σχεδόν καθημερινά επισκέπτεται τον χώρο.

Όπως ανέφεραν οι ιδιοκτήτες του σκύλου νωρίτερα εκείνη την ημέρα, όταν είχαν βγάλει τον Ράϊλευ βόλτα συνάντησαν έναν άνθρωπο από το κέντρο περιποίησης σκύλων ο οποίος είχε βγάλει βόλτα ορισμένα από τα σκυλιά και ίσως αυτό να τον οδήγησε να το «σκάσει» από το σπίτι και να πάει να συναντήσει τους φίλους του στο spa.

σκύλοςspaαπόδρασηΒόρεια ΚαρολίναHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα