Σκουρλέτης: Δεν είναι σοβαρός ο τρόπος χειρισμού της υπόθεσης από τον Πανούση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στον πρώην υπορυγό Γιάννη Πανούση, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίζονται το θέμα των καταγγελιών τα ΜΜΕ, εξαπέλυσε ο Πάνος Σκουρλέτης. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά τόνισε ότι «δεν ξέρω αν είναι σοβαρές οι καταγγελίες αλλά σίγουρα δεν είναι σοβαρός ο τρόπος χειρισμού της όλης υπόθεσης εκ μέρους του κ. Πανούση. Δεν μπορεί δηλαδή ο αρμόδιος υπουργός τότε, να έχουν περιέλθει σε γνώση του αυτές οι καταγγελίες

να μην τις λέει σε κανέναν, να μην ενημερώνει κανέναν, να μην ενημερώνει τον διάδοχό του και ξαφνικά τώρα για άγνωστους δικούς του λόγους με αυτό τον τρόπο δηλαδή πρώτα στα ΜΜΕ και μετά στη Δικαιοσύνη , μετά την προτροπή της κυβέρνησης να βλέπουμε ότι βλέπουμε» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης και πρόσθεσε ότι «αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Θεωρώ το χειρισμό μη σοβαρό, μου κάνει εντύπωση η συγκυρία στην οποία βγαίνουνε αυτά, είναι μια ούτως ή άλλως αντικειμενικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα. Δεν ξέρω επιπολαιότητα είναι, σκοπιμότητα είναι, ανευθυνότητα είναι δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό».

Ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι η κυβέρνηση ζήτησε από τον Γιάννη Πανούση «να πάει στην Δικαιοσύνη και από εκεί και πέρα θα αξιολογήσει η Δικαιοσύνη τη σοβαρότητα της υπόθεσης. Τώρα τα ΜΜΕ κάνουν τη δουλειά τους, δεν ξέρω αν την κάνουν με τον καλύτερο τρόπο, είναι γνωστά το πώς συμπεριφέρονται και απέναντι στην κυβέρνηση και πως αξιολογούν, ένα μέρος τους τουλάχιστον, την σοβαρότητα των ειδήσεων».

Σε ερώτηση για το εάν θεωρεί ότι τα ΜΜΕ «σηκώνουν» το θέμα περισσότερο από όσο του αξίζει ο υπουργός, υποστήριξε ότι «οτιδήποτε αυτή τη στιγμή αφορά την κυβέρνηση και μπορεί να αποτελέσει αιτία κριτικής της είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των λεγόμενων μεγάλων ΜΜΕ το χρησιμοποιεί σε μια αντικυβερνητική προπαγάνδα. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Ποτέ δεν έχει υπάρξει μια σχέση σαν και αυτή που βλέπουμε κυβέρνησης και ΜΜΕ τα τελευταία σαράντα χρόνια στην Ελλάδα».

ΠανούσηςΣκουρλέτηςκαταγγελίες ΠανούσηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα