Σκουρλέτης: Ανέκδοτο να κατηγορεί ο Μεϊμαράκης τον Τσίπρα για διαπλοκή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν ακουστήκανε πράγματα καινούργια παρόλο ότι η μορφή και ο τρόπος της συζήτησης βοήθησε πολύ περισσότερο από αυτό που μας έχουν συνηθίσει», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης για το ντιμπέιτ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά. «Νομίζω» πρόσθεσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ότι επιβεβαίωσε την πραγματικότητα και νομίζω ότι η πραγματικότητα είναι αυτή που δίνει μια υπεροχή στα επιχειρήματα στον κ. Τσίπρα.

Νομίζω ότι ήταν πιο σφαιρικός στην προσέγγιση, πιο πειστικός σε αυτά που είπε».

Με αφορμή την παρέμβαση στην ΕΡΤ εκδότη ο οποίος έκανε ευθεία επίθεση στον κ. Μεϊμαράκη ο Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι «δεν έχω υπόψη μου την εκπομπή τη συγκεκριμένη αλλά θα ήθελα να σχολιάσω αυτού του τύπου την παρέμβαση από την ΝΔ όταν είναι γνωστό ότι επί των ημερών του κ. Σαμαρά η προσπάθεια ελέγχου της πληροφόρησης, της δημοσιογραφικής δουλειάς αλλά και οι παγιωμένες σχέσεις με τα επίσημα συστημικά μέσα, τις σχέσεις διαπλοκής ανάμεσα στην πολιτική εξουσία, τους καναλάρχες και τα ισχυρά οικονομικά κέντρα είναι κάτι το οποίο είναι γνωστό της πάση. Δηλαδή όταν η ΝΔ λέει τέτοια πράγματα όπως και ο κ. Μεϊμαράκης κάποια στιγμή είπε στον κ. Τσίπρα ότι ξέρουμε ότι είσαι της διαπλοκής και διαπλεκόμενος δηλαδή αυτά είναι ανέκδοτα να ακούγονται από τον συγκεκριμένο χώρο που μαζί με το ΠΑΣΟΚ αποτελέσαν τους πυλώνες της διαφθοράς και της διαπλοκής. Αυτά όταν ακούγονται απλώς τους κάνουν ακόμη περισσότερο αναξιόπιστους στο κοινό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την αντιπαράθεση των δύο αρχηγών τόνισε ότι δεν υπάρχει η αντιπαράθεση «που υπήρχε όταν ήταν ο κ. Σαμαράς ο οποίος είχε τα δικά του χαρακτηριστικά όμως ήταν και το πολιτικό του στίγμα ένα πιο ακροδεξιό στίγμα πολιτικού λόγου και η περίοδος που ήταν στην προεδρία της ΝΔ έχει χαρακτηριστεί ως τέτοια» είπε ο πρώην υπουργός. «Βέβαια ο κ. Μεϊμαράκης χθες στο τέλος τα χάλασε λίγο και αναφέρομαι στις δηλώσεις που έκανε φεύγοντας. Είδα δηλαδή έναν εκνευρισμό που μάλλον έδειχνε ότι είχε συνειδητοποιήσει ότι είχε χάσει τις εντυπώσεις. Είναι ο εκνευρισμός που έχει κάποιος που δεν παίζει καλά και τα ρίχνει μετά στον διαιτητή. Εγώ νόμιζα ότι το λέει για αστείο όταν τον είδα να τα λέει σοβαρά…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σκουρλέτηςεκλογές 2015ντιμπέιτΣΥΡΙΖΑHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα