Σινεμά: Ο Ιούλιος είναι ο μήνας με τις μεγάλες πρεμιέρες (videos)

Ο Ιούλιος έχει μπει για τα καλά και οι εξορμήσεις στις παραλίες έχουν ξεκινήσει. Αν και οι καλοκαιρινές άδειες έχουν ήδη αρχίσει, όσοι βρίσκονται ακόμα στην Αθήνα – ή και όχι – δεν έχουν παρά να πάνε στο κοντινότερο θερινό σινεμά, να πιουν κρασί ή μπίρα σε ένα χώρο που μυρίζει γιασεμί και να δουν μια από τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Ιούλιο.

«Ο Γιος» (06/07)

Ένα συγκλονιστικό δράμα μιας οικογένειας που παλεύει να ενώσει

τα κομμάτια της.

Ο «Γιος» επικεντρώνεται στον Πίτερ (Χιου Τζάκμαν), του οποίου η ζωή με το βρέφος και τη νέα του σύντροφο Μπεθ ανατρέπεται, όταν η πρώην σύζυγός του Κέιτ εμφανίζεται με τον γιο τους Νίκολας, ο οποίος είναι τώρα έφηβος.

Ο νεαρός φαίνεται να κάνει κοπάνες από το σχολείο εδώ και μήνες και είναι προβληματισμένος, απόμακρος και θυμωμένος. Ο Πίτερ προσπαθεί να φροντίσει τον Νίκολας, όπως θα ήθελε να τον φρόντιζε ο πατέρας του (στον ρόλο ο βραβευμένος με Όσκαρ Άντονι Χόπκινς), ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση με τη δουλειά, το νεογέννητο γιο του, και την προσφορά της θέσης των ονείρων του στην Ουάσιγκτον. Ωστόσο, ψάχνοντας στο παρελθόν για να διορθώσει λάθη, χάνει την επαφή για να κρατήσει τον Νίκολας στο παρόν.

«Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι» (06/07)

Ο Τζεφ Μπρίτζις πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο calt ταινίες των ’90s με την υπογραφή των αδερφών Κοέν. Ο άνεργος χίπης Τζέφρι «The Dude» Λεμπόφσκι και ο φίλος του Γουόλτερ, πρώην βετεράνος του Βιετνάμ, προσπαθούν στα διαλείμματα ενός τουρνουά μπόουλινγκ να διαλευκάνουν την υπόθεση μιας απαγωγής, ενός κατουρημένου χαλιού και της συνωνυμίας μ’ έναν διάσημο εκατομμυριούχο.

«Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Απειλή – Μέρος Πρώτο» (13/7)

Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για μια τελευταία (;) φορά ως Ίθαν Χαν. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός στα 61 του έκανε όλες τις επικίνδυνες σκηνές μόνος του και είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει τον υπερ- πράκτορα στην 7η ταινία των Επικίνδυνων Αποστολών. Ο Ίθαν Χαν και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο,καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ίθαν αναγκάζεται να θέσει την επιτυχία της αποστολής πάνω από όλους και όλα, ακόμα και από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά.

«Barbie»(20/7)

Η αγαπημένη Barbie «ζωντανεύει» στη μεγάλη οθόνη με την Μάρκγοτ Ρόμπι να ενσαρκώνει την πιο εμβληματική κούκλα όλων των εποχών. Χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί πολλά για την πλοκή γνωρίζουμε πως η Μπάρμπι προετοιμάζεται για μια περιπέτεια έχοντας ως συντροφιά τον Κεν, ο οποίος με τη σειρά του προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά της με κάθε κόστος. Στο ρόλο των απόλυτα ταιριαστών πρωταγωνιστών βρίσκουμε τους Μάργκο Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ, ενώ ρόλο-έκπληξη κρατά και η διάσημη ποπ σταρ Dua Lipa. Το σενάριο υπογράφει ο υποψήφιος για τρία Όσκαρ Νόα Μπάουμπακ.

Διαβάστε επίσης:

Παπαδάκης: Ήρθε στο στούντιο της ΕΡΤ ένας κύριος, άφησε ένα μωράκι κι έφυγε 

Καταγγελία ΠΟΕΣΥ: Δημοσιογράφοι εργάζονται για 30 ευρώ την εβδομάδα

Alpha: «Καλύτερα δε γίνεται» για μια ακόμη χρονιά – Ανανεώθηκαν τα συμβόλαια όλων των συντελεστών

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σινεμά, Ιούλιος,sinema, ioulios