ΣΕΓΑΣ σε Βρούτση: Στο σκοτάδι παραμένει ο Άγιος Κοσμάς – Ξεσπά η Νικόλ Κυριακοπούλου για τις άθλιες συνθήκες

Με νέα ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ ζητά απαντήσεις από τον Γιάννη Βρούτση σχετικά με την προπόνηση των αθλητών που έχουν μείνει στον «πάγο» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Το αθλητικό κέντρο παραμένει χωρίς ρέυμα μετά την κλοπή του κεντρικού καλωδίου ρεύματος. Οι αθλητές είναι οργισμένοι, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νικολέττα Κυριακοπούλου να ξεσπά για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο αθλητικό

κέντρο.

«Τα εμπόδια στην προπόνηση αθλητών και αθλητριών της εθνικής ομάδας και των σωματείων, που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά είναι πολλά και όπως αποδεικνύεται ανυπέρβλητα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ.

Για να συνεχίσει: «Η εγκατάσταση εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκεται στο σκοτάδι, λόγω κλοπής του κεντρικού καλωδίου ρεύματος και παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της διοίκησης του Αγίου Κοσμά για άμεση αποκατάσταση, το θέμα παραμένει άλυτο από τις 31/10. Η Ομοσπονδία απέστειλε στις 8/11 επιστολή στη διοίκηση του ΕΑΚΝ, για να επισημάνει την επιτακτική ανάγκη της αποκατάστασης της βλάβης, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει απάντηση.

Ως εκ τούτου, ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε σήμερα – και – εγγράφως τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την κατάσταση που επικρατεί στο Αθλητικό Κέντρο των Νοτίων προαστίων και τους κινδύνους που εγκυμονούν».

Τέλος, κλείνει επισημαίνοντας: «Παράλληλα τόνισε την ανάγκη να γίνουν όσα απαιτούνται, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η προετοιμασία αθλητών και αθλητριών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο κ. Βρούτσης από την αρχή της θητείας του έχει σκύψει πάνω από τα προβλήματα που υπάρχουν κι έχει σταθεί δίπλα στην προσπάθεια της ομοσπονδίας και των αθλητών της, κάτι που αναμένεται να κάνει πάλι».

Νικόλ Κυριακοπούλου για τις άθλιες στον Άγιο Κοσμά: «Ντρέπεται και η ντροπή»!

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που μετέφερε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία προσπαθεί να γυμναστεί στον Άγιο Κοσμά. Μάλιστα ανέφερε πως πρόβλημα υπάρχει ακόμα και στις τουαλέτες!

«Η κατάντια του Αγιου Κοσμά. Είναι η 3η εβδομάδα κοροϊδίας μέσα στα μούτρα μας ότι θα φτιαχτούν τα φώτα… Για να μην πω για τις τουαλέτες που δεν υπάρχουν και ακόμα περιμένουμε να φτιαχτούν. Ντρέπεται και η ντροπή» το χαρακτηριστικό της μήνυμα.

Παράλληλα, έθιξε και το θέμα του κλειστού, στο οποίο, όπως τονίζει, δεν έχει γίνει καμία εργασία συντήρησης και ο τάπητας και τα στρώματα βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. «Και ναι, εδώ σ’ αυτό το αίσχος προσπαθούμε να κάνουμε άλματα. Αυτός ο διάδρομος θέλει ξανά αλλαγή, θα είναι η 4η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο. Εάν αποφασίσουν να το φτιάξουν. Παρακαλάμε από τον Ιούνιο να μας το φτιάξουν και η αδιαφορία είναι το κάτι άλλο», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Και πρόσθεσε: «Στρώμα άλματος επί κοντώ… είχαμε. Έχει ζητηθεί καινούργιο και μόνο μπαλώματα γίνονται. Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά για να κάνουμε προπόνηση. Αυτή είναι η προετοιμασία μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Χωρίς φώτα, τουαλέτες, διαδρόμους, στρώμα (άλματος επί κοντώ), νερό (κατά καιρούς). Και άγνωστο για το πότε θα πρέπει να φύγουμε από το στάδιο χωρίς άλλο στάδιο. Φοβόμαστε ότι μια μέρα θα τα δούμε όλα γκρεμισμένα, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς στάδιο, όπως έχουν πει…».

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακιστέος ο YouTuber που βασάνιζε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση

Πολυτεχνείο 2023: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί δρόμοι

Συλλήψεις δυο Τούρκων από την αντιτρομοκρατική – Ο ένας φέρεται να μετέφερε όπλα σε τρομοκρατική ομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΕΓΑΣ, Βρούτση, Άγιος Κοσμάς – Ντρέπεται, Κυριακοπούλου,segas, vroutsi, agios kosmas – ntrepetai, kyriakopoulou