Σε γνωστή ψυχιατρική κλινική εργάζεται η Ουρανία Μιχαλολιάκου - Αναστάτωση και αντιδράσεις μεταξύ των ασθενών (Photos/Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Στην «Κλινική Ψυχικής Υγείας Σινούρη» ως ψυχολόγος φαίνεται ότι εργάζεται η κόρη του φύρερ Μιχαλολιάκου, Ουρανία.

Την συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε νοσηλευόμενος στην κλινική, μέσω του Omnia TV, αποδεικνύοντας μάλιστα τα λεγόμενά του με σχετικό φωτογραφικό υλικό. 

Όπως υποστηρίζει ο καταγγέλων ασθενής, η ιδεολογία της και ο τρόπος που αυτή εκφράστηκε μέσα από τη δράση της στους κόλπους της Χρυσής Αυγής,

αποτέλεσε σημαντικό εμπόδιο στη νοσηλεία του και τη συνεργασία μαζί της.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Μιχαλολιάκου εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό στην εν λόγω κλινική και μάλιστα χρησιμοποιώντας μόνο το μικρό ονομά της, ώστε να αποφευχθεί η σύνδεσή της με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής

Η 31χρονη είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας και Κοινωνιολογίας και ήταν επικεφαλής στο μέτωπο γυναικών της Χρυσής Αυγής.  

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου δεν είναι απλώς η κόρη του αρχηγού της Ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Μια σειρά γεγονότων και αποκαλύψεων καταδεικνύουν πως και η ίδια όχι μόνο ενστερνίζεται τη ναζιστική ιδεολογία, αλλά έπαιξε και παίζει ενεργό ρόλο στην οργάνωση.

Στο ντοκιμαντέρ «Οι γυναίκες της Χρυσής Αυγής», η Ουρανία Μιχαλολιάκου καλείται να σχολιάσει τη φωτογραφία του πατέρα της.

Στην εικόνα εμφανίζεται ο Φύρερ σε νεαρή ηλικία να χαιρετά ναζιστικά μπροστά από μια τεράστια σβάστικα. Το ίδιο σύμβολο φέρει και στο περιβραχιόνιο του.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου σχολιάζει: «είναι αξιολάτρευτος. Πιστεύω ότι του αρέσει αυτή η ιστορική περίοδος, αλλά δεν νομίζω ότι είναι ναζί τώρα στα εξήντα του».

Όταν της δείχνουν κι άλλες φωτογραφίες παρόμοιου περιεχομένου τη ρωτούν «Όταν λες ότι ο πατέρας σου δεν είναι ναζί το πιστεύεις πραγματικά ή κοροϊδεύεις τον εαυτό σου;».

Εκείνη επιμένει, όμως όταν ρωτούν την ίδια για τη δική της ιδεολογία λέει «δεν θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση». Όταν ξαναρωτούν «γιατί», απαντά «διότι είναι δικαίωμα μου».

Η ρητορική μίσους για συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες, όπως άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, χρήστες, μετανάστες, πρόσφυγες, αναρχικούς και αριστερούς, δεν έχει λείψει όλα αυτά τα χρόνια από τις δημόσιες τοποθετήσεις της, αλλά ούτε και ο ενεργός ρόλος που είχε στην οργάνωση ήταν ποτέ κρυφός.

Όταν άλλωστε ο αρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης προφυλακίστηκε, η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κληρονόμησε για εκείνο το διάστημα τα ηνία της οργάνωσης, ενώ έχει αναλάβει τα ηνία της Νεολαίας της Χρυσής Αυγής εδώ και χρόνια.

Συνεπώς είναι ηλίου φαεινότερον ότι με τη Ναζιστική οργάνωση δεν τη συνδέει μόνο η οικογενειακή σχέση με τον πατέρα της, αλλά οι ίδιες οι ναζιστικές απόψεις της.

Ουρανία Μιχαλολιάκουψυχολόγοςκλινική ΣινούρηασθενείςαντιδράσειςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα