Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατος του Β. Γιακουμάκη, προήλθε από το μοναδικό τραύμα που έφερε, δηλαδή αυτό στον δεξιό του καρπό.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας. Ο αριστερόχειρας ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, φέρεται να έχει προκαλέσει τραύμα στον εαυτό του, στον δεξιό καρπό με το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα του, ενώ η ημέρα θανάτου, ταυτίζεται με εκείνη της εξαφάνισης, δηλαδή την 6η Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εάν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη από την εισαγγελία για την αστυνομία η έρευνα

σταματάει εδώ.

Το πτώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, βρέθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί της Κυριακής, από ζευγάρι που έκανε περίπατο στην περιοχή, δίπλα από τη λίμνη Παμβώτιδα, κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή. Η σορός έχει βρεθεί σε προχωρημένη σήψη, με σημάδια από επιθέσεις άγριων ζώων.

Ο αδικοχαμένος νέος, εθεάθη για τελευταία φορά –μέσω κάμερας βενζινάδικου- την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, να φεύγει από τη σχολή του με γρήγορο βήμα, με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης. Στην κάμερα, δεν υπήρχε σημείο που να τον δείχνει να επιστρέφει. Ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης, είχε φύγει από το δωμάτιό του, στην εστία της σχολής, χωρίς να πάρει μαζί του προσωπικά του αντικείμενα.

Η δήλωση του ιδιωτικού ερευνητή που βρίσκεται στο σημείο:

Βαγγέλης Γιακουμάκηςαυτοκτονίαπόρισμαενδείξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα