Σχεδόν ανεπηρέαστη η τηλεθέαση του Mega από τον ανταγωνισμό την Τρίτη

Σταθερότητα στην απόδοση του από την προηγούμενη Τρίτη μέχρι και την χθεσινή εμφάνισε το Mega, το μερίδιο του οποίου είχε μέγεθος σχεδόν ίδιο με εκείνο της προπερασμένης Τρίτης.

Αν και μειωμένο το κομμάτι του σταθμού κατά μισή ποσοστιαία μονάδα, συγκριτικά με την Δευτέρα που μας πέρασε, διατήρησε την απόσταση που έχει διαμορφώσει από τον ανταγωνισμό, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Ο ΑΝΤ1

εν τω μεταξύ πρόσθεσε 0,5% στο κομμάτι του, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί τη Δευτέρα και σχηματίστηκε η εντύπωση πως ότι «έχασε» το Mega, από τη μια ημέρα στην άλλη, προσαρτήθηκε στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Οι βελτιωμένες αποδόσεις στην πρωινομεσημεριανή ζώνη του Star αλλά και στο «Masterchef», συγκριτικά με την προηγούμενη ημέρα, έδωσαν ώθηση στον σταθμού και απέσπασε μερίδιο διαφοροποιημένο κατά 0,8% από εκείνο που είχε αποκομίσει τη Δευτέρα.

Η τέταρτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών εξελίχθηκε σε «μπρα ντε φερ» μετσξύ Alpha και Σκάι και εν τέλει το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς επικράτησε με οριακή διαφορά από το κανάλι του Φαλήρου.

Στο- άτυπο- δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας η γενική τάση είχε αρνητικό πρόσημο στα μερίδια των καναλιών, από τα οποία η ΕΡΤ1 διατήρησε το δικό της άνω του 5%.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΡ: Σε ακρόαση οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ για τα ομοφοβικά σχόλια σε βάρος του Κασσελάκη

Ευρωβουλή: Ψηφίζει κανόνες για την ελευθερία των Mέσων Eνημέρωσης – Ερώτημα τι θα κάνουν οι Έλληνες ευρωβουλευτές

Κορυφαίο σε τηλεθέαση πρόγραμμα της Δευτέρας η «Γη της ελιάς»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σχεδόν, Mega, Τρίτη,schedon, Mega, triti