Σασμός: Η συγκλονιστική σκηνή που ο Μαθιός καταρρέει στην αγκαλιά της μάνας του – «Λύγισε» το Twitter

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον Μαθιό στον Σασμό, καθώς όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα πληρώσει στη σειρά για τον φόνο του Στεφανή Σταματάκη.

Μία από τις πλέον συγκινητικές στιγμές του επεισοδίου της Δευτέρας ήταν όταν ο ίδιος εξομολογήθηκε στη μητέρα του, Καλλιόπη, ότι διέπραξε το χειρότερο αμάρτημα όλων γιατί είναι φονιάς.

Αφού τον είδαμε να λυγίζει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της μητέρας του, προσπάθησε αμέσως μετά να την κρατήσει μακριά από όλο αυτό.

Η σκηνή αυτή καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με τους χρήστες του Twitter

να αποθεώνουν την Μαρία τζομπανάκη για την ερμηνεία της ως μάνα ως στοργικής και προστατευτικής μητέρας που φοβάται μην χάσει το παιδί της.

Μαθιός έχει τιμωρηθεί από τη συνείδησή του πάρα πολύ σκληρά."

Σπύρος Πετρουλάκης #sasmos #vasilikos #MathiosMonday pic.twitter.com/mIPb5VxgJO

— Eclairaki (@ClaireZacharop) April 3, 2023

Η λύτρωση για τον Μαθιό -και η κορύφωση της πλοκής- θα έρθει οταν δικαιωθεί για την πράξη που αναγκάστηκε να τελεσει λόγω της αδυναμίας του συστήματος να προστατεύσει την Βασιλική #sasmos #Vasilikos pic.twitter.com/3LCIseYNO4

— ° Belle de nuit ° (@belle_de_nuit_) April 3, 2023

Με αποτελειωσε, θέλω να κλαίω μέχρι να πεθάνω #Sasmos #Vasilikos pic.twitter.com/vptoAQdjVo

— Βασιλική (@Katerinagno) April 3, 2023 Τι θα δούμε στo επόμενο επεισόδιο

Ο Λευτέρης μαθαίνει από τον Ευθύμη την παρέμβαση του Παύλου και προειδοποιεί τον Νικηφόρο και τον Μανόλη για τις προθέσεις του. Ο Παύλος από την άλλη βρίσκει επιτέλους τον τρόπο να χτυπήσει τον Ευθύμη.

Το φευγιό της Νάντιας από το σπίτι και οι απειλές του πατριού της πιέζουν τη Βασιλική. Αστέρης και Αργυρώ καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ακόμα επίθεση της Καλλιόπης, που βρίσκεται ακόμα σε απόγνωση από την νεροποντή και τον κίνδυνο που κυκλώνει κάθε μέρα και περισσότερο τον Μαθιό. Καθώς ο Σταύρος είναι έτοιμος πια να κάνει το αποφασιστικό βήμα, χάνει τις αισθήσεις του.

Όσο ο Αστέρης πιέζει τον Μαθιό να του αποκαλύψει τι τον απασχολεί, ο Γιώργης έρχεται ξανά για να ταράξει τη ζωή της Νάντιας και ο Τόλης πλησιάζει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Ο Βαγγέλης δέχεται ένα δώρο μεγάλης αξίας και κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τη Ντίνα. Κι ενώ τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα για την Μαρίνα και την Αργυρώ, ο Λευτέρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τη Θοδώρα.

Την ίδια στιγμή που η Καλλιόπη βασανίζεται στον ύπνο τις από σκοτεινές μνήμες, για τον Μανώλη, ο εφιάλτης ξαναζωντανεύει…

Διαβάστε επίσης:

Η «Γη της ελιάς» κράτησε τον δείκτη τηλεθέασης ψηλά το Παρασκευοσαββατοκύριακο – Σε αποδρομή οι τηλεθεατές το Σάββατο

Εναλλαγές στην πρωτιά της τηλεθέασης ανάμεσα σε Alpha και Mega το ΣΚ

«Τούνελ» τηλεθέασης για το Mega τελευταία ημέρα του Μαρτίου

Keywords
Τυχαία Θέματα