Σάλος για τον εφοριακό που έλυνε σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας – Ξεκίνησε έρευνα (Photo)

ΕΛΛAΔΑ

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που δημοσίευσε το site «neakriti.gr» και παρουσιάζει έναν εφοριακό να λύνει… σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας και τη στιγμή που στην ουρά περιμένουν τουλάχιστον 20 άτομα.

Το δημοσίευμα του «neakriti.gr»:

«Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες, στις 10:00 το πρωί. Έξω από το γραφείο περιμένει μια ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθούν. Στα γραφεία βρίσκονται τρεις υπάλληλοι.

Οι δύο κυρίες, όπως μας λέει ο αναγνώστης - τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας, όμως για ευνόητους λόγους δε δημοσιεύονται - που έστειλε τη φωτογραφία, εξυπηρετούν κόσμο. Ο τρίτος υπάλληλος της παρέας... λύνει σταυρόλεξο. Δηλαδή εκείνη τη στιγμή εργάζονταν δύο στους τρεις υπαλλήλους.

Τον τρίτο βέβαια που έλυνε σταυρόλεξο και "άγιος ο Θεός", δεν τον διέκοψε κανείς. Τον άφησαν να λύσει το σταυρόλεξο με την ησυχία του, απαθανατίζοντας απλά τη στιγμή... για να βγάλει ο καθένας από εμάς τα συμπεράσματά του.»

Το θέμα μετά από τη δημοσιοποίηση του πήρε διαστάσεις και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής , διέταξε να γίνει έρευνα για τον εν λόγω εφοριακό και το επίμαχο δημοσίευμα.

«Εφόσον αποδειχθεί ότι ισχύει [σ.σ. το δημοσίευμα] θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες που προβλέπονται», αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Πηγή: neakriti.gr & ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚρήτηΗράκλειοεφορίαεφοριακόςσταυρόλεξοΓιώργος ΠιτσιλήςέρευναHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα