Ρούλα Πισπιρίγκου: Η σοκαριστική ερώτηση σε ιατροδικαστή μετά τον θάνατο της Ιριδας (video)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές του Κορυδαλλού και η έρευνα για τους θανάτους των τριών παιδιών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση έκανε η δημοσιογράφος Μαρία Παπαγιαννακοπούλου του pelop.gr, η οποία είπε πως η Πισπιρίγκου φέρεται μετά το θάνατο της Ιριδας, του βρέφους της οικογένειας, να ρωτούσε ιατροδικαστή αν μπορεί να ανιχνευθεί ασφυκτικός θάνατος…

«Υπάρχει η πληροφορία ότι μετά το θάνατο της Iριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώτησε την ιατροδικαστή

αν μπορεί να φανεί αν ο θάνατος του βρέφους προέρχεται από ασφυξία. Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι παθολογικά τα αίτια του θανάτου των τριών παιδιών», είπε η Μαρία Παπαγιαννακοπούλου.

«Για τις αναζητήσεις της 33χρονης, πρέπει να σας πω ότι πρόκειται για ένα κοινό λογαριασμό, ένα email, που ήταν συνδεδεμένο στο κινητό της Ρούλας, και το τάμπλετ», πρόσθεσε η ίδια.

«Στις ουσίες που αναζητήθηκαν, ναι μεν υπάρχουν φαρμακευτικές ουσίες, από την άλλη φαίνεται ότι δεν έψαξε την κεταμίνη πριν το θάνατο. Στο πλαίσιο της αναζήτησης φαρμακευτικών ουσιών, της εμφανίστηκε και η κεταμίνη. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πληκτρολόγησε για να μάθει τι είναι η κεταμίνη, λίγες ώρες πριν τη σύλληψή της», είπε ακόμη η Μαρία Παπαγιαννακοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Συκάρης: Θρίλερ με τη σορό του – Τεράστιο πρόβλημα με τη μεταφορά της

Απίστευτο περιστατικό: Τους ζήτησαν πιστοποιητικά σε πατσατζίδικο και… έσπασαν το μαγαζί! (videos)

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο ανήλικος που μαχαίρωσε τον πατριό του, επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του

Keywords
Τυχαία Θέματα