Ρωσία: Συνελήφθη ο επικεφαλής αίρεσης που μαστίγωνε τους ακόλουθούς του και «το έπαιζε» Θεός

ΚΟΣΜΟΣ

Οι ρωσικές αρχές συνέλαβαν τον αυτοαποκαλούμενο «Θεό Κούζια», ο οποίος είναι επικεφαλής μιας αίρεσης και κατηγορείται για βασανισμό των μελών της. Κατά την διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκε το συνολικό ποσό των 4 εκατ. δολαρίων σε επτά διαμερίσματά του στη Μόσχα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, κατά την διάρκεια μιας συνάντησης του 38χρονου δράστη, που το πραγματικό του όνομα είναι Αντρέι Πόπωφ με τους οπαδούς του, τους μαστίγωσε 300 φορές με μια ζώνη και χαστούκισε τα πρόσωπα τους έως και 100

φορές.

Όταν ένας από τους πιστούς διαμαρτυρήθηκε ότι επρόκειτο να λιποθυμήσει, ο Πόπωφ απάντησε ότι ήταν απλώς το σώμα του «αδύναμο», αλλά το πνεύμα του άντεχε ακόμα.

Επιπλέον, ο Πόπωφ είχε πει σε μια ομιλία του: «Ήμουν ο Θεός που δημιούργησε τον Χριστό. Έχω ήδη κάνει οκτώ φορές αυτά που έκανε ο Χριστός».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πόπωφ είναι ένας άνδρας που πάσχει από διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας. Στο παρελθόν, αυτοαποκαλούσε τον εαυτό του «Ρωμαίο Αρχιεπίσκοπο» και έχει ποικιλοτρόπως ισχυριστεί ότι ήταν η μετενσάρκωση του Ιησού Χριστού, του Ρώσου Αγίου και πνευματικού ηγέτη Σεργκέι Ραντονέτσκι, της Ρωσίδας αποκρυφίστριας Γελένα Μπλαβάτσκαγια και του Αρχάγγελου Γαβριήλ.

ΘεόςσύλληψηΡωσίαμαστίγωμαβασανιστήριααίρεσηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα