Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Έκλεισε τα 80 και το γιόρτασε – Ποιους κάλεσε στο πάρτι των γενεθλίων του

Περιτριγυρισμένος από αστέρες του Χόλιγουντ γιόρτασε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τα 80ά του γενέθλια στις 17 Αυγούστου, έναν μήνα μετά τον θάνατο του εγγονού του από ναρκωτικά.

Μέλη της οικογένειας, η σύντροφός του, Τίφανι Τσεν, και στενοί φίλοι του Ντε Νίρο συγκεντρώθηκαν για να συμμετάσχουν στο δείπνο για τα γενέθλιά του.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τιμήσαν τον ηθοποιό ήταν η ο Πολ ΜακΚάρτνει και η σύζυγός του, Νάνσι Σέβελ.

: Paul McCartney

attended Robert De Niro’s 80th Birthday Party in New York City, august 17th, 2023. pic.twitter.com/1W6BooEN6U

— The McCartney Archive (@mccartney_arch) August 18, 2023

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα έδωσε επίσης το παρών στο εστιατόριο της Νέας Υόρκης, εκφράζοντας τις θερμές ευχές του. Έξω από το εστιατόριο Locanda Verde, ο εμβληματικός σκηνοθέτης εθεάθη να συνομιλεί με τους θαυμαστές του, ενώ κρατούσε ένα δώρο.

Σύμφωνα με το People, στους παρευρισκόμενους ήταν ο δημιουργός του franchise Star Wars, Τζορζ Λούκας, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Ούμα Θέρμαν με τον πατέρα της, ο Κρίστοφερ Γουόκεν και ο ακτιβιστής πολιτικών δικαιωμάτων, Αλ Σάρπτον.

Η λίστα καλεσμένων συνέχισε να εντυπωσιάζει με την παρουσία του πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, ο οποίος έφτασε με μια vintage κόκκινη BMW. Ο Τσαζ Παλμιντέρι, συμπρωταγωνιστής του Ντε Νίρο από την ταινία «A Bronx Tale» ήταν επίσης καλεσμένος στο δείπνο γενεθλίων.

Ο εκλεκτός συνεργάτης του, Μάρτιν Σκορσέζε, ήταν επίσης εκεί, υπογράφοντας αυτόγραφα στον κόσμο που συγκεντρώθηκε έξω από το μαγαζί.

Πρόσφατα, ο Ντε Νίρο έγινε μπαμπάς για έβδομη φορά με την Τίφανι Τσεν. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ET Canada, ο De Niro διόρθωσε παιχνιδιάρικα τον δημοσιογράφο που ανέφερε τα έξι παιδιά του, λέγοντας: «Επτά, στην πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης:

Τομ Χανκς: Στην ουρά για το πλοίο της γραμμής από Πούντα για Αντίπαρο

Άννα Βίσση: Κερνάει παγωτό σε τουρίστα στην Κέρκυρα – «Όσο έχω… χωνί, θα σου τραγουδάω» (Video)

Γιατί Σαλαμέ και Ρόναν δεν εμφανίστηκαν στην ταινία Barbie

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Έκλεισε, – Ποιους,robert nte niro, ekleise, – poious