Ρίο 2016: Αυτός είναι ο κολυμβητής που δείχνει το μεσαίο δάχτυλο για γούρι (Video)

ΑΘΛΗΤΙΚA


Ένα περίεργο γούρι έχει υιοθετήσει 21χρονος Καναδός κολυμβητής, ο οποίος κάνει τη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο στον πατέρα του, για να του πάνε καλά τα πράγματα στους αγώνες.

Ο Santo Condorelli γυρίζει από το βατήρα προς τις κερκίδες ή τις κάμερες και κάνει τη χειρονομία. Μάλιστα -όπως εξηγεί στο Businessinsider - πρόκειται για οικογενειακή παράδοση, που ξεκίνησε όταν ο Condorelli ήταν 8 ετών και στενοχωριόταν που έχανε από τους μεγαλύτερους σε ηλικία συναθλητές του.

Όπως αποκάλυψε ο κολυμβητής στην εφημερίδα Canadian Press,

τότε ο πατέρας του του είπε «Πρέπει να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να αδιαφορείς γι' όλους όσους συναγωνίζεσαι».

«Μου είπε πως κάθε φορά που θα στέκομαι πίσω από από το βατήρα να του δείχνω το μεσαίο δάχτυλο και εκείνος θα ανταποδίδει τη χειρονομία», συμπληρώνει.

Το χέρι στα γυαλάκια

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως στο παρελθόν είχαν γίνει παρεξηγήσεις, αφού θεατές αγώνων θεώρησαν ότι ο …χαιρετισμός απευθύνεται σε αυτούς, με αποτέλεσμα ο Santo να απολογηθεί με επιστολή του. Παρά το γεγονός ότι το τελετουργικό δεν έχει αλλάξει, ο κολυμβητής επιλέγει να φέρνει πιο κοντά στο μέτωπό του το δάχτυλο, δήθεν ότι φτιάχνει τα γυαλάκια του, προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

ΡίοΟλυμπιακοί Αγώνεςμεσαίο δάχτυλοκολύμβησηΚαναδόςSanto CondorelliHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα