Ρατσιστική επίθεση σε βάρος 3χρονης: Δεν μπορείς να είσαι η πριγκίπισσα Έλσα γιατί είσαι μαύρη! (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Θύελλα αντιδράσεων, ξεσήκωσε στη Μελβούρνη στην Αυστραλία ρατσιστική επίθεση σε βάρος ενός τρίχρονου κοριτσιού Αβορίγινα.

Το παιδί μαζί με τη μαμά του είχαν πάει σε θέατρο της περιοχής να παρακολουθήσουν παράσταση με την πριγκίπισσα Έλσα που είναι η αγαπημένη ηρωίδα της μικρής Σαμάρα.

Το κοριτσάκι φορούσε τη στολή της πριγκίπισσας της Ντίσνεϋ και κρατώντας από το χέρι τη μαμά της περίμενε στην ουρά για τα εισιτήρια.

Τότε

γύρισε μια μητέρα, που επίσης περίμενε στην ουρά μαζί με τις δύο κόρες της και είπε στη Σαμάρα ότι δεν μπορεί να φοράει τη στολή της πριγκίπισσας Έλσας επειδή είναι …μαύρη, με την μικρότερη κόρη της να συμπληρώνει ότι «οι μαύροι είναι άσχημοι».

One of the happier front pages in a long time: http://t.co/PTdSxYPFaD #Ballarat @FairfaxRegional pic.twitter.com/6ezpjoU0Ws

— The Courier (@ballaratcourier) June 17, 2015

Το τρίχρονο κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα και η μητέρα της προσπαθούσε να τη συνεφέρει. Όσοι ήταν παρόντες στο απίστευτο περιστατικό συμπαραστάθηκαν στη μικρή Σαμάρα που δεν σταμάταγε να κλαίει. Μάλιστα δεν παρακολούθησε καν την παράσταση, καθώς ζήτησε από την μαμά της να φύγουν, ενώ έδειχνε το χέρι της και ρώταγε «τι σημαίνει να είσαι μαύρος».

Όμως, ακολούθησε ένα τρομερό κύμα συμπαράστασης με γράμματα και μηνύματα αγάπης να καταφθάνουν στο σπίτι της μικρής.

Η καλύτερη έκπληξη ήρθε από την πρωταγωνίστρια του σόου Meghan Hope, που η μικρή δεν παρακολούθησε ποτέ.

Η ίδια η «πριγκίπισσα Έλσα» έστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμα στη Σαμάρα λέγοντας της πως «η Ντίσνεϋ δεν έχει να κάνει με διακρίσεις, αλλά με το να πιστεύεις στα όνειρά σου και να ζεις σε έναν κόσμο, όπου τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα».

Και επιτέλους το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της μικρής.

Has video:
Keywords
Αναζητήσεις
den mporeis na eisai prigkipisa elsa, πρυγκηπισα ελσα
Τυχαία Θέματα