Ραντεβού τον Σεπτέμβρη

ΣΤΗΛΕΣΤο... Ροζάριο

Είναι γεγονός, οτι μετα τις εκλογές υπάρχει ενα διαφορετικό κλίμα στο πολιτικό σκηνικό.

Ήπιες αντιπαραθέσεις στη Βουλή, ανακοινώσεις των κομματων σε άλλο ύφος, χαμηλοί τόνοι στα τηλεοπτικά πάνελ. Δεν ξέρω αν αυτός είναι πολιτικός πολιτισμός,αλλά πάντως είναι πιο κανονικό πράγμα απο τις ακραίες φωνές προεκλογικά και παλιώτερα.
Βέβαια, μη νομίζετε οτι θα συνεχιστεί για πολυ καιρό τα, "σας παρακαλώ προεδρε μετά απο εσας, μα τι λέτε,εσεις,

αγαπητέ συνάδελφε βουλευτά" και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές.

Απο Σεπτέμβρη, που θα αρχίσει να κρίνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όχι απο τους σχεδιασμούς και τις καλές προθέσεις,αλλά απο τα αποτελέσματα,θα ανέβουν οι τόνοι.
Να κανουμε λοιπόν δυο επισημάνσεις πριν φύγουμε για ολιγοήμερες διακοπές.

- Για την κυβέρνηση:
Ο Κυριάκος,έδειξε πράγματι οτι περίμενε τη νίκη του και ηταν καλά προετοιμασμένος,σε νομοσχεδια,σχηματισμο κυβερνησης,τοποθετήσεις στελεχών σε δημόσιους οργανισμούς.
Ανέβασε πολύ τον πηχυ για το Ελληνικό, έδειξε υπέρμετρο ενδιαφέρον να ικανοποιήσει τον επενδυτή, ανακοινωσε( ο αρμόδιος υπουργός) ότι μεχρι τέλους του χρόνου θα μπουν οι μπουλτόζες. Οι μπουλτόζες μπορεί να μπουν,αλλά για να...παρκάρουν και οχι για να δουλέψουν!
Ας περιορίσουν λοπόν οι κυβερνητικοί τις βεβαιότητες ότι ολα θα αλλάξουν και μάλιστα πολύ γρήγορα. Μας τα ειπαν και αλλοι...
Εδω θα είμαστε και θα κρινουμε και θα... κριθούμε.

- Για την αξιωματική αντιπολίτευση:
Ο Τσιπρας, δείχνει αποφασισμένος να μετασχηματίσει το κόμμα σε μια πιο κεντροαριστερή κατεύθυνση. Θα ήταν ομως χρησιμο στη πορεία αυτή, να εχει δίπλα του συνεργάτες που αντιλαμβανονται το σήμερα, χωρις κολήματα,εμπάθειες,φανατισμούς και με μια επικοι ωνιακή στρατηγική που θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στα Μεσα Ενημερωσης και φυσικά όχι με όρους παρελθόντος.
Η μέχρι τώρα αντιπολιτευτική του παρουσία είναι κατα βαση σωστή. 
Εδω θα ειμαστε να δούμε τη συνέχεια.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

ΚυβέρνησηαντιπολίτευσηΜητσοτάκηςΤσίπραςΣεπτέμβριοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα