Ραγκούσης: «Ο Τσίπρας είναι ο λαογέννητος ιδρυτής της κυβερνώσας αριστεράς»

Την βαθιά του εκτίμηση για το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα εκφράζει ο Γιάννης Ραγκούσης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο «όχι απλώς για ένα πρόεδρο αλλά για έναν ιδρυτή».

Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Γιάννης Ραγκούσης ξεκαθαρίζει

πως δεν επιθυμεί να εμφανιστεί «ως μετά Χριστόν προφήτης, ούτε να ανακαλύψεί ξαφνικά θέματα που δεν είχα θέσει ποτέ ως κριτικές μου επισημάνσεις, στα συλλογικά όργανα του κόμματος ή στον Αλέξη Τσίπρα».

«Δεν θέλω να καταφύγω απλώς σε αποσπασματικές κι επιφανειακές διαπιστώσεις. Τέτοιες που συνήθως παράγονται με το κιλό, σε όλα τα κόμματα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις», επισημαίνει.

Ωστόσο για τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει τα εξής: «Για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παραμερίσει θα πω τη γνώμη μου. Όταν και όπως πρέπει όχι σε έναν πρώην Πρόεδρο αλλά σε έναν ιδρυτή. Διότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν απλώς Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο λαογέννητος ιδρυτής της κυβερνώσας αριστεράς στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. Είναι ο ιδρυτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Ραγκούσης ευχαριστεί όσους τον ψήφισαν το 2019 και το 2023 σημειώνοντας πως σε όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε να βρίσκεται καθημερινά στο πλάι των πολιτών.

«Δεν σταμάτησα ούτε λεπτό να παλεύω για την επίλυση των προβλημάτων τους, καθώς και για να αναδεικνύω το δίκιο τους παντού. Μέσα κι έξω από τη Βουλή, στα ΜΜΕ, στους θεσμούς της πολιτείας. Όσα έκανα, τα έκανα με όλη μου την καρδιά», καταλήγει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος: Πιο απαιτητική από τη διαχείριση της νίκης η διαχείριση της ήττας

«Κεραυνοί» Μπελέρη κατά Ράμα: «Με συνέλαβαν για να τρομοκρατήσουν όσους με στήριζαν»

Ψήφος αποδήμων: Σε δημόσια διαβούλευση τη Δευτέρα το νομοσχέδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ραγκούσης, Ο Τσίπρας,ragkousis, o tsipras