Πυρά Πολάκη σε Μπογδάνο: Ανάπηρη πνευματική μετριότητα της φιλελεδικης "δημοσιογραφίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολομέτωπη επίθεση κατά του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Αφορμή τα όσα δήλωσε χθες στην εκπομπή του ο παρουσιαστής για τα περί "πρώην φίλων του πρωθυπουργού ΑλέξηΤσίπρα που κρύβονται πίσω από την τρομορκατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο".

Ο Παύλος Πολάκης με βαρείς χαρακτηρισμούς καταφέρεται εναντίον του δημοσιογράφου λέγοντας: οι πρώην και ΝΥΝ σου συνοδοιπόροι ειναι απο Χίτες της κατοχής έως λαμόγια του εκσυγχρονισμού. Μάλιστα χαρακτηρίζει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ως ανάπηρη πνευματική μετριότητα της φιλελεδικης "δημοσιογραφίας".

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Πολάκη

Μπογδανε, ανάπηρη πνευματική μετριότητα της φιλελεδικης "δημοσιογραφίας"...οι πρώην και ΝΥΝ σου συνοδοιπόροι ειναι απο Χίτες της κατοχής έως λαμόγια του εκσυγχρονισμού..
Καλα Εσυ παντα παράσιτο και θεραπαινιδα του καναλάρχη που σε ταΐζει ήσουν και θα εισαι ..ΤΟ ΕΣΡ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ,εκτός απο το να απαγορεύει το σποτ του αντιρατσιστικού φεστιβάλ ,ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ;;;;!;!!;!!!!

ΠολάκηςΜπογδάνοςΣΚΑΪΤσίπραςΛουκάς Παπαδήμοςεπίθεση ΠαπαδήμοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα