Ψυχολόγος φιλανθρωπικού ιδρύματος έδωσε ναρκωτικά σε νεαρό πελάτη της στην τουαλέτα ενός κλαμπ (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Μια Βρετανή ψυχολόγος φιλανθρωπικής οργάνωσης που προσφέρει βοήθεια σε νεαρά άτομα παραδέχθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια του ναρκωτικού MDMA, ενώ ήταν έξω με ευάλωτα νεαρά άτομα από το φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Η Χέλεν Γουίντερ, η οποία εργαζόταν με άτομα άνω των 18 ετών, κατηγορείται ότι έδωσε ναρκωτικά σε έναν από τους πελάτες της στις τουαλέτες ενός κλαμπ, στο νότιο Λονδίνο.

Βρισκόταν υπό την επήρεια

του MDMA, ενός ναρκωτικού που προκαλεί έκσταση, ενώ ήταν έξω μαζί με μια άλλη εργαζόμενη του ιδρύματος όταν συνάντησε δύο άτομα που λαμβάνουν βοήθεια από την οργάνωση.

Η Γουίντερ παραβίασε επίσης κανόνες του ιδρύματος, προσφέροντας φιλοξενία στους πελάτες της και παραδέχθηκε ότι κάνει χρήση ναρκωτικών σε ορισμένες περιπτώσεις κατά την διάρκεια του ελεύθερου χρόνου της, καθώς βρέθηκε θετική στη χρήση κοκαΐνης σε αιματολογική εξέταση.

Η Γουίντερ παραδέχθηκε ότι ήταν ένοχη για ανάρμοστη συμπεριφορά σε ακρόαση του Συμβουλίου Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Λονδίνου.

Ωστόσο, αρνείται ότι έκανε χρήση του MDMA με ένα από τα νεαρά άτομα στην τουαλέτα του κλαμπ, καθώς και ότι προσέφερε ναρκωτικά σε αυτό.

Η φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία είναι πλέον υπό τον έλεγχο των διαχειριστών της, αποτελεί αντικείμενο έρευνας από τις αστυνομικές αρχές για Σεξουαλικά Αδικήματα, Εκμετάλλευση και Κακοποίηση παιδιών.

ναρκωτικάπελάτηςψυχολόγοςΚλαμπτουαλέταίδρυμαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα