Ψινάκης: Μα καλά, τι πίνει η κυρία Τασία;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μα καλά, τί πίνει η κυρία Χριστοδουλοπούλου; Θέλω κι εγώ!», ήταν το σχόλιο του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση της πρώην υπουργού ότι οι κάτοικοι των νησιών πλούτισαν από τους πρόσφυγες. «Όντως, οι κάτοικοι έχουν πλουτίσει από τους χιλιάδες πρόσφυγες που... λιάζονται στα νησιά και για να...ξεπιαστούν, το ρίχνουν στις πολεμικές τέχνες!», πρόσθεσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε μετά από δική του πρωτοβουλία, σε μια προσπάθεια να στηρίξει τον Δήμαρχο

Λέσβου και την τοπική κοινωνία.

Αμέσως μετά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Μαραθώνα με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, ο Ηλίας Ψινάκης «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την παρακάτω φωτογραφία, λέγοντας παράλληλα «ευχαριστώ» σε όλους όσοι συμβάλουν στην προσπάθεια για τη στήριξη των κατοίκων της Μυτιλήνης.

Έγραψε χαρακτηριστικά: "Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ.Πατούλη και στους Δημάρχους από όλη την Ελλάδα που αστραπιαία ανταποκρίθηκαν στην έκκληση βοήθειας του συναδέλφου μας Δημάρχου Σ.Γαληνού. Η Λέσβος, οι κάτοικοι της και οι πρόσφυγες περνούν μια εξαιρετικά επικίνδυνη και δύσκολη περιπέτεια!
Είμαι πολύ χαρούμενος που προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να τους ανακουφίσουμε και να τους δώσουμε κουράγιο να συνεχίσουν γιατί δυστυχώς έχουν πολύ δρόμο ακόμα..."

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ.Πατούλη και στους Δημάρχους από όλη την Ελλάδα που αστραπιαία ανταποκρί...

Posted by Ilias Psinakis on Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ηλίας ΨινάκηςΚΕΔΕΤασία ΧριστοδουλοπούλουπρόσφυγεςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα