Προκρίθηκε στους «32» του Europa o Ολυμπιακός - Στο 1-1 με την Γιουνγκ Μπόις

ΑΘΛΗΤΙΚA

Έστω κι αν καρδιοχτύπησε στο φινάλε, λόγω χαμένων ευκαιριών, ο Ολυμπιακός με το 1-1 με την Γιουνγκ Μπόις πήρε την πρόκριση για τους «32» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός επηρεασμένος και από την αποχή 18 ημερών από επίσημα ματς δεν πήρε τη νίκη κόντρα στην Γιουνγκ Μποις μένοντας στο 1-1.

Εξαιρετικό φάουλ του Φορτούνη για το 1-0 αλλά και λάθη στην άμυνα. Ο στόχος όμως επετεύχθη, η πρόκριση ήρθε και τώρα ο πειραϊκός σύλλογος πάει στην Κύπρο για να διεκδικήσει τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλό του.

Στο 49' ο Φορτούνης έδειξε ξανά γιατί είναι τόσο μεγάλης κλάσης παίκτης. Με εκτέλεση φάουλ από τον Έλληνα άσο και την μπάλα στο... παραθυράκι με τον Μβογκό να μην μπορεί να κάνει τίποτα! Μαγικό τέρμα για το 1-0. Ακολούθησε μεγάλη φάση του Σεμπά με σουτ ελάχιστα άουτ στο 50'.

Στο 57ο λεπτό ο Ολυμπιακός δέχθηκε ξανά φάση στην πλάτη της άμυνας. Ο Μποτία έχασε τον Ορό που βγήκε απέναντι στον Λεάλι και αυτήν την φορά δεν αστόχησε για το 1-1.

Ο Ολυμπιακός δεν έθελξε για την απόδοσή του. Η εικόνα του δεν ήταν η ανάλογη ωστόσο ο στόχος της ισοπαλίας με την Γιουνγκ Μποις επετεύχθη. Ακόμα και έτσι οι ερυθρόλευκοι είχαν φάσεις στο ματς και θα μπορούσαν να είχαν βάλει και άλλα γκολ. Έκαναν και λίγο... ντέρμπι το ματς αλλά το 1-1 τους δίνει πρόκριση και ελπίδες πρωτιάς με ΑΠΟΕΛ.

Πηγή: Gazzetta

ΟλυμπιακόςΓιουνγκ ΜπόιςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα