Πρίγκιπας Χάρι: Αγοράζει παλάτι στο Χόλιγουντ - Φόβοι ότι θα παρατήσει τη βασιλική οικογένεια

ΚΟΣΜΟΣ

Ο έρωτας του πρίγκιπα Χάρι για την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ όχι μόνο καλά κρατεί, αλλά φαίνεται ότι ο ερωτοχτυπημένος γαλαζοαίματος είναι αποφασισμένος να κάνει μεγάλες θυσίες για την αγαπημένη του.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο 32χρονος εξομολογήθηκε στο Straight Shuter ότι του έχει περάσει από το μυαλό να παρατήσει τα πριγκιπικά του καθήκοντα ώστε να έχει την ευκαιρία να ζήσει μια φυσιολογική ζωή και το radaronline δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο Χάρι είναι σε αναζήτηση

έπαυλης στο Χόλιγουντ προκειμένου να συζήσει με την 35χρονη γοητευτική ηθοποιό.

Όπως γράφτηκε, ο πρίγκιπας σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει για τα καλά το παλάτι του Κένσιγκτον για να αφιερωθεί στη Μέγκαν, με την οποία σκοπεύει να μείνει στην Καλιφόρνια. Ο Χάρι θεωρεί άδικο για την εδώ και 10 μήνες σύντροφό του να αφήσει την καριέρα της στην ηθοποιία για χάρη του και προτίμησε να μετακομίσει αυτός στις ΗΠΑ. Μάλιστα, έχει πει στο περιβάλλον του ότι τις δικές του υποχρεώσεις απέναντι στο Παλάτι, μπορεί να τις εκπληρώσει από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν μείνει.

Αν αυτή η εξέλιξη επιβεβαιωθεί, τότε είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει ισχυρούς τριγμούς στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

πρίγκιπας ΧάριΜέγκαν ΜαρκλμετακόμισηΧόλιγουντHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα