Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν: Πρώτη επίσημη σε αγώνα πόλο στο Άσκοτ (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Μετά από 10 μήνες σχέσης, ήρθε η ώρα να παρουσιάσει την αγαπημένη του σε ένα επίσημο γεγονός ο πρίγκιπας Χάρι.

Με την 35χρονη ηθοποιό έδωσαν το «παρών» σε αγώνα πόλο στο Άσκοτ, σε μία πρόβα τζενεράλε για την κοινή τους εμφάνιση στο γάμο της Πίπα Μίντλετον, μέσα στον Μάιο.

Η Μέγκαν Μαρκλ φορούσε ένα φόρεμα κοκτέιλ σε μπλε σκούρο χρώμα, αξίας 2.000 ευρώ, με ένα λευκό σακάκι, και χαμογελούσε κάθε φορά που ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου

της έριχνε κλεφτές ματιές από τον αγώνα.

Ο ίδιος είναι δεινός ιππέας και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στον αγώνα, τον οποίο παρακολούθησαν και πολλοί σελέμπριτις, όπως ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Έτνι Ρεντμέιν.

Το παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει αν η κοινή τους εμφάνιση είναι προάγγελος αρραβώνα, όμως είναι βέβαιο ότι η Μέγκαν περνάει πλέον περισσότερο καιρό στο Λονδίνο όπου συζεί με τον Χάρι, παρά στο Λος Άντζελες όπου ζει και εργάζεται.

Έχει γραφτεί ότι η Πίπα Μίντλετον έχει θέσει ως άγραφο κανόνα στους καλεσμένους του γάμου της να παρευρεθούν με ταίρι μόνο αν είναι παντρεμένοι, όμως ο Χάρι φαίνεται να έχει αποφασίσει να την αγνοήσει και να πάει στον γάμο της συνοδευόμενος από την Αμερικανίδα ηθοποιό.

πρίγκιπας ΧάριΜέγκαν Μαρκλπρώτη επίσημηαγώνας πόλοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα