Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα η Φαίη Κοκκινοπούλου; (Photo)

ΕΛΛAΔΑ

Η Φαίη Κοκκινοπούλου έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία στον χώρο της υποκριτικής, έχοντας στις «αποσκευές» της πολλές επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τον χώρο του θεάματος και έχει αφοσιωθεί στη συγγραφή.

«Έγραφα και ζωγράφιζα από πάντα, όμως τα τελευταία χρόνια η ενασχόληση αυτή έγινε πιο σοβαρή και συνειδητή. Έγινε αναγκαία» δήλωσε στην espresso,

ενώ μέχρι στιγμής έχει υπογράψει δυο βιβλία την «Εξαπάτηση» και το «Μπούκου».

Μετά το 2008 η Φαίη ασχολήθηκε και με τα κοινά: «Συμμετείχα στις περιφερειακές εκλογές το 2010 στο ψηφοδέλτιο “Αττική γη”, γιατί ήθελα να βοηθήσω τον φίλο μου Γρηγόρη Ψαριανό. Πιστεύω στην ικανότητα, στην εντιμότητα και την αξία του. Δεν είχα όμως προσωπικές αξιώσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της τον περασμένο Απρίλιο.

Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια, η Φαίη Κοκκινοπούλου φαίνεται να μην έχει αποφασίσει ακόμα με τι ακριβώς επιθυμεί να ασχοληθεί: «∆εν ξέρω τι θα κάνω στη συνέχεια. Αν θα συνεχίσω να γράφω, να παίζω στο θέατρο ή θα κυνηγάω πεταλούδες στη Ρόδο».

Φαίη ΚοκκινοπούλουεμφάνισηεπάγγελμασήμεραφωτογραφίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα